Twitter bildirim gelmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, Twitter'da Tüm bildirimler kısmında sadece beğeniler gösteriliyor, alıntılar ve mentler gösterilmiyor. Filtreyi kapattım, uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim, hafızayı sildim. Yine aynı. Sorunu bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aynısını bende yaşamıştım başka bir telefondan hesabıma giriş yaptım çıktım daha sonra kendi telefonumda düzelmişti deneyebilirsin umarım olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
farklı cihazla gir eğer aynı sıkıntıyı tekrar yaşıyorsan hesap ayaralrında sorun var demektir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gece yine aynı sorunu yaşamıştım farklı bi cihazdan girmeye çalış bende düzelmişti

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Telefonunuzda Ayarlar > Uygulama yöneticisinden Twitter uygulamasını bulun. Burada Pil diye bir ayar bulunur. Twitter uygulaması üzerinde herhangi bir veri tasarrufu yapılıyorsa bu bildirimlerin gelmemesine sebep olabilir. Twitter uygulamasında pil tasarrufu falan varsa bunu kapatın.

Sonra aynı ekrandan Bildirimler bölümünü kontrol edin. Buradan bütün bildirim seçeneklerini etkinleştirin.

Son olarak telefonunuzda Ayarlar > Pil bölümüne gelin. Otomatik başlatma gibi bir ayar varsa buradan Twitter'a izin verilmemiş olabilir. Aynı şekilde Twitter'a izin verin ve bildirim sorunu olup olmadığını tekrar kontrol edin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Twitter uygulamasından bildirimler yerine gelip ayarlara gidersen, bildirim filtreleme gibi bir şey olacak. Oradan halledebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Farklı bir telefondan gir sonra kendi telefonun dan gir düzelir.

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sağ olun arkadaşlar cevaplarınız için sorunu çözdük. #konukilit

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, Twitter'da Tüm bildirimler kısmında sadece beğeniler gösteriliyor, alıntılar ve mentler gösterilmiyor. Filtreyi kapattım, uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim, hafızayı sildim. Yine aynı. Sorunu bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
ayarlardan açılıyor sanırım

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hesap ayarlarında sıkıntı olabilir yeni hesap açıp denersen iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
farklı cihazla gir eğer aynı sıkıntıyı tekrar yaşıyorsan hesap ayaralrında sorun var demektir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
telefon pili güç modundaysa bazen o da etki edebiliyor

Üye
3 HİZMET YILI
hesabından çıkıp yapıp tekrar girdiğinde bildirim ayarların sıfırlanıyor diye biliyorum fakat olmazsa sen ayarlardan biraz karıştır derim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bendede aynı sorun var bulursaniz ulaşırmışın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...