Twitter hesabı açamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Daha önce böyle bir konu açmıştım fakat çözüm bulamadığımdan tekrar açıyorum. Daha önceden belli bir nedenden ötürü Twitter hesabım askıya alınmıştı. Yeni açtığım hesaplarsa direkt askıya alınıyordu. Modeme res attım, vpn kullandım, çerezleri temizledim, hesabı farklı tarayıcıdan açtım, telefon numaramı onayladım, e-postamı onayladım kısacası akla gelebilecek her türlü yöntemi denedim fakat yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Hesap açar açmaz hesabım askıya alınıyor. Yok mu bunun çözümü cidden?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ip ban yemişsindir eski hesabına bir çözüm yok ama yeni hesap kurmak istiyorsan gizli sekmeden giriş yapıp kurmalısın not / ban yediğin gmail hesaplarını kullanma yeni hesap açarken

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
farklı bi cihazdan dene bence donanım banı atmış olabilirlermi

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bende sana eski hesabını kurtar demiyorum okuduysan öneride bulunuyorum deneyebilirsin diye? belliki engellenmişsin her öneride bulunana bu şekil davranman garip. Bence senin öneriye ihtiyacın yok..
Siz öneri sunmuyorsunuz hesap kasıyorsunuz adam akıllı öneri sunsanız neden eleştireyim? Akla gelebilecek her şeyi denediğimi söylüyorum bunu görüyorsun. Hem daha kendi cümlende çelişkiye giriyorsun hem IP ban yediğimi söylüyorsun hemde IP'yi gizlemediği halde gizli mod üzerinden hesap kurmamı söylüyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
twitter destek bölümüyle iletişime geç ozaman dostum onlar çözebilir

ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
birden fazla tarayıcı yada uygulamadan açmaya çalışınca diğerlerini askıya alabiliyor teknik desteğe mail at çözüyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...