Onaylı Üye
Twitter ip sorununu çözebilen var mı? Aynı anda 100 hesaba giriş yapıldığında çapçaya düşüyor hesaplar. Mobil hattı kullanarak sürekli ip yenileme gibi bir durum var mı acaba?
telefonu pc ye bağlayıp içine bir data hat yerleştirip ip yi sürekli değiştiren bir program varmış da bulamadım onuAynı anda 100 hesaba girip işlem yaptıracaksan mobilden yapamazsın zaten. Bilgisayardan daha rahat yaparsın Selenium ile bi bot yaz tertemiz.![]()
Malesef hocam vpn iş görmüyor.Vpn kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Malesef hocam vpn iş görmüyor.Vpn kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Şimdi vericeğim siteden kayıt olup yeni tarayıcıdan giriş yapabilirsiniz : rabb.ittelefonu pc ye bağlayıp içine bir data hat yerleştirip ip yi sürekli değiştiren bir program varmış da bulamadım onu
Post automatically merged:
Malesef hocam vpn iş görmüyor.
Post automatically merged:
Malesef hocam vpn iş görmüyor.
denedim hocam bi işe yaramadıŞimdi vericeğim siteden kayıt olup yeni tarayıcıdan giriş yapabilirsiniz : rabb.it
nord vpn premium kullandım vpn ile çözülecek birşey değil hocamhangi vpn programını kullanıyosun?
söylediğinizi yapmıştım ama bir kaç gün götürdü beniMobilde ip değişimi mobil veriyi kapat-aç yaparak oluyor. Mobil internetinizi bilgisayarda "USB Tethering" ile kullanabilirsiniz. Onun dışında sizin probleminizi bilgisayar kullanıyorsanız proxy de çözer gibi geliyor. Yüksek kalite proxyler ile her ip'ye bir hesap atadınız mı, bir daha captcha ile karşılaşmazsınız.
vpn çözüm değil dostum ya teşekkürler yinedePsiphon VPN Denemeni Tavsiye Ederim
bir program var da bulamadım eğer bulursam paylasacam sizlede100 hesapta biraz sıkıntılıymış telefondan nasıl yapacaksınız ki pc den deneyin bot programları vpn ile sorun çıkarmaz diye düşünüyorum
işe yaramıyor şuan günümüzdeki proxylerin hepsi mimlenmiş durumdaproxy kullanabilirsin