Twitter nedir ? ve neden kullanmalısın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naughty But Innocent
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2006 yılında başlatılan bir sosyal ağ sitesi olan Twitter, şüphesiz bugün mevcut olan en popüler sosyal medya platformlarından biri,

Twitter, kayıtlı üyelerin tweet adı verilen kısa yayınlar yayınlamasına olanak tanıyan ücretsiz bir sosyal ağ mikroblog hizmetidir. Twitter üyeleri birden çok platform ve cihaz kullanarak tweet yayınlayabilir ve diğer kullanıcıların tweet'lerini takip edebilir.

Twitter, tweetler adı verilen kısa mesajlar göndermenizi ve almanızı sağlayan bir 'mikroblog' sistemidir. Tweetler 140 karakter uzunluğunda olabilir ve alakalı web sitelerine ve kaynaklara bağlantılar içerebilir.

neden kullanmalısın?

İlk Neden: Twitter'da Hesap Oluşturmak Çok Kolay

Twitter on yıldan fazla bir süredir varlığını sürdürüyor ve ortaya çıkışından bu yana herkesin en popüler ve kullanışlılarından biri oldu. Twitter, Instagram ve Pinterest gibi diğer platformlardan çok daha profesyonel ve biraz ciddi bir platform ve işletmeler için her türlü resmi duyuruyu harika yapan şey bu.

Pek çok politikacı ve sanatçı, daha az tanıtım ve daha fazla ciddiyeti olduğu için diğer sosyal medyalardan ziyade Twitter'ı kullanıyor.

Her gün 500 milyon tweet gönderiliyor (bu saniyede 5.787 tweet).
Günlük% 9 daha fazla kişi Twitter kullanıyor.
ABD'li yetişkinlerin% 24'ü Twitter kullanıyor

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
2008 de açmıştım alışamadım sildim.Bu yıl F1 ile alakalı bir sayfa için tekrar açtım ama galiba takipçi için saat başı tweet atmak lazım. O yüzden bir türlü alışamadım 3 ayda sadece 400 takipçi geldi. İnstagramdaki sayfaya ise 4 ayda 25K takipçi. İnstagram candır. :D

Üye
6 HİZMET YILI
Gündeme anında erişim sağlayabildiğimiz tek platform

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gereksiz bulduğum platform facebook ve instagramın yönünde sönük kalıyor bana göre

Üye
6 HİZMET YILI
Tek değil bence facebook ve instagram da doğru yerlere bakarsan gündeme erişebilirsin

İnstagram ve Facebook aynı şirket tarafından yürütülüyor şuan, ikisinin de timeline olayını çözebilmiş değilim, güncel postlardan ziyade popüler postları timeline'da öne çıkartıyor, anlık olarak gündeme erişim sağlayamıyorum bu platformlardan ama bir ayarı varsa orasını bilemem

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İnstagram ve Facebook aynı şirket tarafından yürütülüyor şuan, ikisinin de timeline olayını çözebilmiş değilim, güncel postlardan ziyade popüler postları timeline'da öne çıkartıyor, anlık olarak gündeme erişim sağlayamıyorum bu platformlardan ama bir ayarı varsa orasını bilemem

Facebook'da bilgi grupları ve sayfalar var instagramda ise sadece sayfalar var çoğu güncel içerikleri anında paylaşıyorlar ve story atıyorlar storylere bakarken görüyorsun zaten

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
İnstagram ve Facebook gibilerinden daha güzel stabil çalışıyor iyi gibi yani hepsini kullanıyorum yinede

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Mizah sayfalarını takip etmek için ideal ama fazla rt yapıp bokunu çıkaranlar da oluyor tabi

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hiç sevmedim ben twiteri bi tek ttlere bakmak için kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
twitter sisaysi adamalrın genellikle kullandıgı ortam degılmı ya

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
knk twirdır bilidiğim güncel haber kaynağı gibi ama diğerrinde deiğin gibi pek fark yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benimde ilgimi çekmiyo güze deyil bence :?

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Okadarda gerekli değil olmasada olur yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...