Tycoon/Yönetim Oyun Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tycoon/Yönetim Oyun Önerilerim

Herkese iyi forumlar, Tycoon/Yönetim türünde oyun önerilerinizi değerlendirmek için bu konuyu açıyorum. Hem bende kendi oynadığım bir sürede olsa vaktimi harcadığım oyunları sizinle paylaşıp belki sizlerin de gözden kaçırdığı oyunları oynamanıza öncü olurum. Hazırsak başlayalım.

e037f8d5aafa0a99582eaf4b37732c2c.jpg

Hayallerinizdeki arabaları tasarlayın ve onlarla otomotiv devi olun! Heyecan uyandıran ve hayal gücünü harekete geçiren arabalar veya dünya ekonomisinin üzerinde döndüğü gerçek tekerlekler olan arabalar yapmayı seçin; Otomasyon ile olasılıklar yalnızca hayal gücünüzle sınırlıdır!

Dil Desteği: Türkçe(%80)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

9a85853b2f518c6a375f9b762de34786.jpg

Birden fazla küçük işletmeyi yavaş yavaş kur, bunları büyük şirketlere dönüştür ya da kendi benzersiz yolunu çiz: bu devasa işletme sanal alanında olasılıkların ucu bucağı yok. Şimdiye kadar böyle bir oyun oynamadığına eminiz!

Dil Desteği: Türkçe

header.jpg

Yolculuğunuz, sadık işçilerden oluşan küçük bir ekiple terk edilmiş bir adada başlayacak. Hayatta kalmak için dünyadan ham maddeler çıkarmanız, yiyecek yetiştirmeniz, fabrikalar kurmanız, ürünler üretmeniz, araçlar inşa etmeniz, yeni teknolojiler araştırmanız, çevrenizi keşfetmeniz ve diğer adalarla ticaret yapmanız gerekecek. İşleri doğru yaparsan, endüstriyel bir süper güce doğru yükselirsin ve hatta bir uzay programı bile başlatabilirsin! Ancak bu kolay bir iş değil ve yerleşiminizi canlı tutmak için teste tabi tutulacaksınız.

f9ed08c69026366dd9e4d74c35ab9e9e.png

Freight Tycoon, oyuncuların yönetim becerilerini zorlayan bir ekonomik simülasyon oyunudur. İnsanı bir kargo taşımacılığı şirketinin sahibinin yerine koyuyor. Sözleşmelerin kârlılığı değerlendirilmeli, müşterilerle temasa geçilmeli ve malların teslimatı için sürücüler atanmalıdır.

Dil Desteği: İngilizce

a5cd7e15724b6fd2720c1645347c2b49.jpg

Kendimizi 1400 yılının Orta Avrupa'sında buluyoruz. Bir zamanlar soyluların ve din adamlarının egemen olduğu karanlık orta çağ sona eriyor ve yeni bir çağ başlıyor: Özgür ticaret şehirleri ve özgür aklın çağı!

Dil Desteği: Türkçe(Yama)

cb20770d64b93867dfd48985cd61af78.jpg

Hikayene 80'lerin başında küçük bir garajda başla ve kendi oyun stüdyonu kur. Kendi konseptini ve ekibini oluştur, ileride milyonlarca satacak video oyunları yarat. Yeni teknolojiler araştır, personellerini yetiştir, ofisini büyüt ve daha iyi yerlere taşı. İşlerini büyüt ve video oyun pazarının hakimi ol.

Oyunun devam oyunu da var, ancak ikinci oyunda bu oyundan farklı bir şey vadetmiyor. Biraz daha grafik, bir kaç özellik.

250202b148644c266354b266afe7b9d6.png

İşletmenizin büyüyen bir şehre uyum sağlaması gereken bir posta dağıtım şirketinin kontrolünü ele alabilir misiniz? Yeni teslimat fırsatlarının baskısını kaldırabilecek misiniz, yoksa diğer teslimat şirketleri de bu boşluğu doldurup kar marjınızı etkilemek için devreye girecek mi?

Dil Desteği: İngilizce

18b0ad2e92c278e9f6f4d23bfe8d9c77.png

Prison Architect kendine has özellikleri olan bir oyun. Cezbedici yönleri; çok titiz yönetim, bir şeylerin yanlış gittiğinde takip etme olanağı… Düzeltmenin ardından felaketi izlemek için bir sonraki fırsatın tadını çıkarın.

maxresdefault (2).jpg

Orijinal ses getiren fantezi iş adamında Efsanevi eşyalar yap, kahramanlarının ekipmanlarını yükselt ve Ticaret Savaşlarının zirvesi ve PvP Liderlik Panosu için savaş: Shop Heroes!
Bir ortaçağ fantezi iş adamı! Şöhrete giden yolunda inşa et, ticaret ve işle. Bir ejderhayla savaşmak, senin için görev yapmak ve savaşta en iyi silahlarını ve zırhını giymek için bir RPG kahraman ekibi topla. En güçlü kahramanlarınla onurunu PvP savaşlarında riske at. En ihtişamlı Şehri yapmak için tüm medeniyetteki diğer oyuncu tüccarlar ve inşaatçılarla takım ol. Tüm bu macera ve daha fazlası seni bekliyor... Shop Heroes'u telefonunun tasarım evi yapan milyonlarca oyuncunun arasına katıl.

7b66e8931c93da8c88a0a8b6dec62f9e.png

WBM Tycoon, klasik menajerlik oyununu Tycoon tipi bir oyunun finansal yönetimi ve geliştirmesiyle birleştiren spor strateji oyunlarına yeni bir bakış.
Kulüp Sahibi olarak, kulübün tesislerini genişletmek, mali düzeyi yükseltmek ve takımın kadrosunu geliştirmek için gerekli fonları oluşturmalı (veya ödünç vermelisiniz).

car-for-sale-simulator-2023-2.jpg

Car For Sale Simulator 23 genel olarak araba al sat oyunudur. Pazar yerleri ve mahalle gibi yerlerden 2. el araç alıp sattığınız daha sonra işletmenizi büyüttüğünüz bir oyun.
Tamamen araba tutkunları ve işletme simulayonu sevenler için tasarlanmıştır.

533dd94a38c1b46258fadb15b1e36a43.jpg

RimWorld, akıllı bir yapay zeka hikaye anlatıcı tarafından yönlendirilen bir bilim kurgu koloni simülasyonudur. Cüce Kalesi, Ateşböceği ve Dune'dan ilham alınmıştır.

Tabi ki bunlar dışında bir çok oyun var, zaten Steam'e girip Yönetim bölümünü seçtiğinizde çoğu oyun ortaya çıkıyor ancak gerekli değeri görmemiş belki de bir çok saatinizi öldürebileceğiniz bir çok oyun var. Bir adam, sopa tut, yeri sil, kutu al, yerleştir, salak salak yürüyen bir karakter gelsin senden alışveriş yapsın. Bu tipte bir çok oyun var, ben bunların dışına çıkmış oyunları merak ediyorum umarım sizde ekleme yaparken bunları göz önünde bulundurursunuz. 50 Dakika oynama süresi olan oyunlardan bahsetmiyorum, yaptım yapacağım derken saatlerin geçtiği oyunları önerirsenzi sevinirim.​

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Teşekkürler, umarım insanlar bu türü severler ve daha çok oyun çıkar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
2 HİZMET YILI
Emeğine sağlık kral ben de tycoon oyun arayışı içindeydim iyi denk geldi

OG COMMUNITY
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
robloxta da bir sürü tycoon oyunları var öneririm teşekkürler öneriler için

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
teşekkür ettim korsan indirip oynacağım ama olsun :D

vendetta
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Weed Tycon INC var telefonda pcde cok ilgi alanim değil ama telefon için bakabilirsin keyifli baya

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
forestpunk denemelisin tycoona giriyor mu bilmiyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben democrasy 3 e bayılmıştım tr yi alıp economiyi çözmeye çalışmak sonrada evde bayrak sallamak gibisi yok

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Emeğine sağlık kral ben de tycoon oyun arayışı içindeydim iyi denk geldi
Ne demek, umarım yeni oyunlar kazandırabilmişimdir.
robloxta da bir sürü tycoon oyunları var öneririm teşekkürler öneriler için
Başkan sen bizi "çoook" yanlış anlamışsın.
teşekkür ettim korsan indirip oynacağım ama olsun :D
Mevcut durum bazen korsana yönlendiriyor, keşke hepsini hakkıyla alıp oynayabilsek.
Weed Tycon INC var telefonda pcde cok ilgi alanim değil ama telefon için bakabilirsin keyifli baya
Mobil oyunlar daha çok tıkla, tıkla ve daha çok tıkla olduğu için sarmıyor ama bir ara bakarım.
Teşekkürler klavyene sağlık
Ne demek, değerli yorumun için teşekkürler.
forestpunk denemelisin tycoona giriyor mu bilmiyorum
Listemde var ama kış aylarında zaten kombisi kısık evi idare etmek zor oluyor, birde oyunla uğraşmak daha zor. (!)
ben democrasy 3 e bayılmıştım tr yi alıp economiyi çözmeye çalışmak sonrada evde bayrak sallamak gibisi yok
Denendi, onaylandı. Mehter marşı eşliğinde öneririm.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Game Dev Tycoon da bunlar gibi güzel

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Startup company oyununu da deneyebilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sağol dostum tesekkur ederim car of sale baktım iyi baya

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sağol Shop Heroes! güzele benziyor bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...