Süper Üye
Valla ben bildim bileli eğitim sistemi iğrenç buda işe yarar ben 4 senedir kazanamıyorumBence arttırılması isabet olmuş. Zorluk konusunda çok endişe edileceğini sanmıyorum arada bir pandemi dönemi vardı unutmamak lazım. Normal zorlukta bir sınav olacaktır. Muhtemelen Türkçe için uzattılar, Türkçede paragraflar uzun olacak gibi.
Ona laf yok canımValla ben bildim bileli eğitim sistemi iğrenç buda işe yarar ben 4 senedir kazanamıyorum
O yüzden paralı eğitim daha güzel herşeydenben bitane örnek soru gördüm baya uzun yarım sayfa
Gerek dershane gerek rehber hocalarımla görüştüm, özel okulların kontenjanlarını doldurmak, doğu kesimlerinde kalan üniversitelerin doluluk oranını yükseltmek adına yapılmış bir hamle olarak gördüklerini söylediler. 30 dakika olayına da ben artık kek soru sormak istemedikleri için en basit soruya bile uğraşmamızı istediklerini düşünerek soruları zorlaştırdıklarını düşünüyorum. Ama yine de buraya da sormak istedim yaş kitlesi olarak bu forum lise-üni. okuyan arkadaşlarla dolu. Kendileri ne düşünüyor ne hissediyor merak ettim.TYT sınavı süre sınavıydı. Soruların zaten kolay-orta-zor derece yüzdesi aşağı yukarı belli. Eğer bu sene sınava gireceksen TYT'de geçen seneki gibi bir sınav bekleyebilirsin. Şayet geçen sene "sınav çok kolay olacak" deniyordu fakat öyle bir şey olmadı. Dediğin gibi sürenin uzatılması soruların zorluk derecesinin artmasına sebep olmuş olabilir. Mümkünse işini bilen bir rehberlik öğretmeniyle görüşmen daha sağlıklı olur burada her kafadan bir ses çıkar.
Altından girer üstünden çıkarlar merak etmeZorlayacaklarını sanmam daha ne kadar zorlayabilirler ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?