Çözüldü Ubisoft Connect Oyun Silme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bu gün Rainbow 6 Siege indirdim ubisofttan ve oyunu beğenmediğim için silmeye karar verdim,Ama silmeye çalışırken hep alttaki hatayı alıoyrum.Bu oyunu başka şekilde nasıl silerim bir öneriniz var mı?(bu arada windowstan program ekle ve kaldır seçeneğinden de denedim faka o yine ubisofta yönlendirip sildirtmeye çalıştığı için yine aynı hatayı aldım.) yine aynı hatayı aldım.)

Son düzenleme:
Çözüm
R6S kapatsan bile arkaplanda çalışmaya devam ediyor işlem olarak, bilgisayari yeniden başlatıp denedin mi?
Denedim ama olmuyor nedensiz.Ubisoftu silicem şimdi belki işe yarar.
Post automatically merged:

Evet arkadaşlar işe yaradı ubisoftla beraber istediğiniz oyunu silebiliyorsunuz silmek istemediğiniz oyunları bilgisayarda saklayabiliyorsunuz ubisoftu silip tekrar yükledim sorun çözündü.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
R6S kapatsan bile arkaplanda çalışmaya devam ediyor işlem olarak, bilgisayari yeniden başlatıp denedin mi?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Post automatically merged:

Evet arkadaşlar işe yaradı ubisoftla beraber istediğiniz oyunu silebiliyorsunuz silmek istemediğiniz oyunları bilgisayarda saklayabiliyorsunuz ubisoftu silip tekrar yükledim sorun çözündü.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...