Teşekkürler Epic Games tan birşey indiriyorum o bitsin hemen deneyeceğimSorun büyük ihtimalle bağlantında VPN ile dene eğer indiriliyorsa sorun dediğim gibi ağ ayarlarında, ayrıca bu videoyu deneyebilirsin.
Yok hocam hamachiyi bi aralar bende kullandımda sorunu ondan önce vardi birde Epic Games,Steam bunlarda sorunsuz bir şekilde iniyor internetimi değiştirdikten sonra olmaya başladıÜstteki arkadaşın dediği gibi ve ek olarak eğer ağ ayarlarında 2 tane veya daha fazla ağ varsa böyle yapabilir mesela bende hamachi ve normal ağ varken bir sürü programa erişim sağlayamadım hamachiyi devre dışı bıraktım düzeldi steam için de geçerli
İnternet servis sağlayıcınızla da ilgili olabilir dediğim gibi VPN deneyin eğer sorun çözülüyorsa sıkıntı ağdadır.Teşekkürler Epic Games tan birşey indiriyorum o bitsin hemen deneyeceğim
Post automatically merged:
Yok hocam hamachiyi bi aralar bende kullandımda sorunu ondan önce vardi birde Epic Games,Steam bunlarda sorunsuz bir şekilde iniyor internetimi değiştirdikten sonra olmaya başladı
Dostum dediklerini yaptım vpn hariç sorun düzeldi ama bu seferde (17006) hatası almaya başladım Ubisoft a bilet attım ama 5 gündür geri dönüş yapmadılarSorun büyük ihtimalle bağlantında VPN ile dene eğer indiriliyorsa sorun dediğim gibi ağ ayarlarında, ayrıca bu videoyu deneyebilirsin.
Uplay Launcher'ını yönetici olarak çalıştırmayı dene, olmazsaDostum dediklerini yaptım vpn hariç sorun düzeldi ama bu seferde (17006) hatası almaya başladım Ubisoft a bilet attım ama 5 gündür geri dönüş yapmadılar
Galiba internetim izin vermiyor indirmeye vpn ile indirme başlıyor sağol dostumUplay Launcher'ını yönetici olarak çalıştırmayı dene, olmazsaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburayı okumayı dene işine yarayabilecek bir şeyler bulabilirsin.