Ücret karşılığında yardım edecek var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Kendimi oyundan uzaklaştırmak için çalışmayan bir hileyle banlattım kendimi, fakat sıkılmaya başladım birşey yapmayınca.

Kasayı zaten komple değiştirdim eski sistemden birden monitör ve klavye kaldı. Bu ikisinin seri numarasını değiştirmek için spoofer uzmanlarıyla görüştüm. değişmesi gereken sistemden daha fazla fiyat istiyorlar. Bana yardımcı olacak var mıdır ? Tekrar monitör almak istemiyorum.

DenizliLee
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
böyle çözüm yollları arama çek bi tane 144 hz zaten artık pahalı değil onlar rahat rahat takıl biraz zor gibi gözüküyor o işler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yeni ekran al diğerleri daha pahlı patlar sana

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Dostum aslında çok basit hiç birseye para vermene gerek yok bilgisayarına biostan format at diskini ikiye böl c ye kurmuşsan daha önceden oyunu bu sefer boldugun d diskine kur 21 gün o diskte kullan hergun 1 saat veya 2 saat cevrimici ol 21 günün sonunda pcne format at istersen diski bol veya tam kullan farketmiyor sorunun çözüldü her formatta disk seri numaraları ondalık olarak değişir dene ve cevap ver 😅

Üye
2 HİZMET YILI
Dostum aslında çok basit hiç birseye para vermene gerek yok bilgisayarına biostan format at diskini ikiye böl c ye kurmuşsan daha önceden oyunu bu sefer boldugun d diskine kur 21 gün o diskte kullan hergun 1 saat veya 2 saat cevrimici ol 21 günün sonunda pcne format at istersen diski bol veya tam kullan farketmiyor sorunun çözüldü her formatta disk seri numaraları ondalık olarak değişir dene ve cevap ver 😅
bunu yapacak bilgi birikime sahip değilim :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Pek güvenmiyorum tavsiye de etmiyorum ama spoofer uygulamaları kullanabilirsin. Bedava veya paralılar var.

Banlı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çok komik bir rakama yardımcı olabilirim özelden dc at

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
ekle beni dc den ücretsiz yardımcı olıyım

Üye
2 HİZMET YILI
spoofer yerine monitör al

Hocam REVO discordu tarafından mağduriyet yaşadım keşke monitör alsaydım bunların lafına güvendim. Paranı iade edicez dediler onuda yapmıyorlar.

sıfırdan yeni monitor alman daha sağlıklı değmez kanka
Haklıymışsın REVO discordundan moderatörüm diyen biri ben yaparım dedi düzeltemedi cahil paranı geri vereceğiz dedi onuda yapmıyorlar. İşim zor bunlarla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...