değmez bu oyun içinböyle çözüm yollları arama çek bi tane 144 hz zaten artık pahalı değil onlar rahat rahat takıl biraz zor gibi gözüküyor o işler
aslında 2 dakikalık bir çözümü yok mu bu işin altı üstü bir donanımın seri numarası değişcekyeni ekran al diğerleri daha pahlı patlar sana
reis bunu kendin de yapa bilirsin yapay zekalar gelişti araştırman yeterlik mu bu işin altı üst
Bu iş öyle basit değil yakarsın sistemi 1 sayı fazla yazsanreis bunu kendin de yapa bilirsin yapay zekalar gelişti araştırman yeterli
bir bakımdan yeni parça almak daha mantıklıdır aslındadeğmez bu oyun için
haklı gibi duruyorböyle çözüm yollları arama çek bi tane 144 hz zaten artık pahalı değil onlar rahat rahat takıl biraz zor gibi gözüküyor o işler
bunu yapacak bilgi birikime sahip değilimDostum aslında çok basit hiç birseye para vermene gerek yok bilgisayarına biostan format at diskini ikiye böl c ye kurmuşsan daha önceden oyunu bu sefer boldugun d diskine kur 21 gün o diskte kullan hergun 1 saat veya 2 saat cevrimici ol 21 günün sonunda pcne format at istersen diski bol veya tam kullan farketmiyor sorunun çözüldü her formatta disk seri numaraları ondalık olarak değişir dene ve cevap ver
yazılımcı biri başarılı olur diye düşünüyorum riski nedir güvenmemekten kasıt ?Pek güvenmiyorum tavsiye de etmiyorum ama spoofer uygulamaları kullanabilirsin. Bedava veya paralılar var.
Çok komik bir rakama yardımcı oldu. Bütün sistemim bloke oldu şimdi bu arkadaştan şikayetçiyim.çok komik bir rakama yardımcı olabilirim özelden dc at
spoofer yerine monitör al
Haklıymışsın REVO discordundan moderatörüm diyen biri ben yaparım dedi düzeltemedi cahil paranı geri vereceğiz dedi onuda yapmıyorlar. İşim zor bunlarlasıfırdan yeni monitor alman daha sağlıklı değmez kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?