ücreti ile lise diploması satın almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kardeşim belediye baskanında izin alınca actırıyolar benim yüzümden hayatını kurtaran 3 4 kişi oldu kardeşim kafanmı iyi işte sizin cahilligize veriyorum ben bunu cünkü bilmiyorsunuz toplumun icinde yaşadım ben neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok ben sadice bi tavsiyede bulundum iyi günler ben işimden gayet memnunum ve mutluyum huzurluyum esnafın sermayesi dürüstlügüdür herzaman.
Mantıklı ve saygı çerçevesi içerisinde tartışmaya girmeye deymeyecek bir zihniyet içerisindesin .

1 belediye başkanından izin alınca açtırıyorlar , o işler o kadar kolay değil .

2 benim yüzümden hayatını kurtaran 3 4 kişi oldu , yüzümden değil sayemde olacaktı sanırım

3 kardeşim kafanmı iyi işte sizin cahilligize veriyorum ben bunu cünkü bilmiyorsunuz , kafanmı iyi ? kafam iyi felan değil gayet iyiyim mal ( ne salak salak sorular soruyorsunuz ya ) '' sizin cahilliğinize veriyorum ben bunu çünki bilmiyorsunuz '' çoğunluğa cahil diyorsun , '' çünki bilmiyorsunuz '' burada okumayı bırakıp sağda solda tezgah açmaktan bahsediyoruz sen para kazanıyorsun diye herkes kazanacak diye bir hikaye yok maval okuma yok bu şans meselesi , bende detay vermeyeceğim iş olarak değil ama esnaflık yapıyorum diyelim neyin ne olduğundan haberdarım sen şansına iyi kazanıyorsun ama heryerde her iş tutacak diye bir şey yok bu şehre tezgahı açtığın yere sattığın şeye mevsime türlü türlü şeye göre değişebilen birşey anlıyorsun ? asıl cahil olan ve anlayamayan sorunları olan sensin .

4 neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok ben sadice bi tavsiyede bulundum iyi günler ben işimden gayet memnunum ve mutluyum huzurluyum esnafın sermayesi dürüstlügüdür herzaman

Zaten haksızsın üstüne haklıymışsın gibi uzatmaya gerek yok diyorsun , sadice değil sadece olacak git önce Türkçe'yi çalış okumayınca normal , sen mutlu ve huzurlusun diyelim , esnafın sermayesi dürüstlüğüdür herzaman ? her zaman ayrı yazılır git biraz kitap oku cahil , esnafın sermayesi bu şekilde birşey değil daha çok insanlığa bakıyor .

Okumamayı savunandan ne bekliyorsunki zaten .

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
nasıl yazacagım seni ilgilendirmez kardeşim. iyi günler size yardımcı olanda kabahat ne haliniz varsa görün

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
açtıgım konu nereden nereye geldi neyse

@cihandemirelli sana gelicek olursak eger okudum yazdıklarının hepsini yanlış anlama kendi fikrimi söylemek istiyorum baştan aşşagı cehalet akıyor be kardesim
ben istiyenlerin diploma sahibi olabilmelerinin yollarını açıkladım dogrudur degildir kimi katılır kimi katılmaz ama sen kalkar'da okumanın saçma bir şey oldugundan bahsedersen
ben burada sana cahil gözü ile bakarım dikkat edersek biraz daha eskilere gittimiz'de günümüzde de mutlaka vardır cahil insanlar cocuklarını okutmaz okuyanları'da okuldan alırdı
onların yaptıgının aynısını suan sen tastikliyorsun buda senın cahil oldugunu ortaya koyuyor sen bir iş tutturmussun allah daha çok versin sen okumamıssın fakat kurdugun cumleler yüzünden ergenin biri
aa bu adam bu kadar para kazanıyor ben neden kazanmim diye düşünüp okulu bıraksa bir cahil daha türemiş olucak memlekete okucaksın abi ne dedim ilk yazdıgım yazıda kokareç'de satsan oku okumuş ol
ya herşeyi parasal olarak bakma bilgili bir insan ol sen konustugunda bilgilerin sayesinde insanlar sana agızları acık baksın insanlara bir şeyler verebilesin insanlar senden bilgi alabilsin bi faydan olsun
son bir şey söylemek istiyorum sonrada konuyu kapatıyorum sana daha cevap vermem diye düşünüyorum..
ne olursa olsun kazandıgın parayı , malını mülkünü paylasma kimse ile görgüsüzlük oluyor kimse sana malını mülkünü paranı kazancını sormadı buda benim ayıp olarak gördügüm ve bunu düzeltmek için
yazmak istedigim bir şeydi ister önemse ister önemseme ister dikkate al ister alma hadi allaha emanet kal saglıcakla

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
açtıgım konu nereden nereye geldi neyse

@cihandemirelli sana gelicek olursak eger okudum yazdıklarının hepsini yanlış anlama kendi fikrimi söylemek istiyorum baştan aşşagı cehalet akıyor be kardesim
ben istiyenlerin diploma sahibi olabilmelerinin yollarını açıkladım dogrudur degildir kimi katılır kimi katılmaz ama sen kalkar'da okumanın saçma bir şey oldugundan bahsedersen
ben burada sana cahil gözü ile bakarım dikkat edersek biraz daha eskilere gittimiz'de günümüzde de mutlaka vardır cahil insanlar cocuklarını okutmaz okuyanları'da okuldan alırdı
onların yaptıgının aynısını suan sen tastikliyorsun buda senın cahil oldugunu ortaya koyuyor sen bir iş tutturmussun allah daha çok versin sen okumamıssın fakat kurdugun cumleler yüzünden ergenin biri
aa bu adam bu kadar para kazanıyor ben neden kazanmim diye düşünüp okulu bıraksa bir cahil daha türemiş olucak memlekete okucaksın abi ne dedim ilk yazdıgım yazıda kokareç'de satsan oku okumuş ol
ya herşeyi parasal olarak bakma bilgili bir insan ol sen konustugunda bilgilerin sayesinde insanlar sana agızları acık baksın insanlara bir şeyler verebilesin insanlar senden bilgi alabilsin bi faydan olsun
son bir şey söylemek istiyorum sonrada konuyu kapatıyorum sana daha cevap vermem diye düşünüyorum..
ne olursa olsun kazandıgın parayı , malını mülkünü paylasma kimse ile görgüsüzlük oluyor kimse sana malını mülkünü paranı kazancını sormadı buda benim ayıp olarak gördügüm ve bunu düzeltmek için
yazmak istedigim bir şeydi ister önemse ister önemseme ister dikkate al ister alma hadi allaha emanet kal saglıcakla
ben okumasınlar demiyorum bnm okuyupta suan issiz olan arkadasımvar suan okuyanlarda issiz zaten siz beni yanlıs anladınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...