The story about good
Ultra Üye
Mantıklı ve saygı çerçevesi içerisinde tartışmaya girmeye deymeyecek bir zihniyet içerisindesin .kardeşim belediye baskanında izin alınca actırıyolar benim yüzümden hayatını kurtaran 3 4 kişi oldu kardeşim kafanmı iyi işte sizin cahilligize veriyorum ben bunu cünkü bilmiyorsunuz toplumun icinde yaşadım ben neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok ben sadice bi tavsiyede bulundum iyi günler ben işimden gayet memnunum ve mutluyum huzurluyum esnafın sermayesi dürüstlügüdür herzaman.
1 belediye başkanından izin alınca açtırıyorlar , o işler o kadar kolay değil .
2 benim yüzümden hayatını kurtaran 3 4 kişi oldu , yüzümden değil sayemde olacaktı sanırım
3 kardeşim kafanmı iyi işte sizin cahilligize veriyorum ben bunu cünkü bilmiyorsunuz , kafanmı iyi ? kafam iyi felan değil gayet iyiyim mal ( ne salak salak sorular soruyorsunuz ya ) '' sizin cahilliğinize veriyorum ben bunu çünki bilmiyorsunuz '' çoğunluğa cahil diyorsun , '' çünki bilmiyorsunuz '' burada okumayı bırakıp sağda solda tezgah açmaktan bahsediyoruz sen para kazanıyorsun diye herkes kazanacak diye bir hikaye yok maval okuma yok bu şans meselesi , bende detay vermeyeceğim iş olarak değil ama esnaflık yapıyorum diyelim neyin ne olduğundan haberdarım sen şansına iyi kazanıyorsun ama heryerde her iş tutacak diye bir şey yok bu şehre tezgahı açtığın yere sattığın şeye mevsime türlü türlü şeye göre değişebilen birşey anlıyorsun ? asıl cahil olan ve anlayamayan sorunları olan sensin .
4 neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok ben sadice bi tavsiyede bulundum iyi günler ben işimden gayet memnunum ve mutluyum huzurluyum esnafın sermayesi dürüstlügüdür herzaman
Zaten haksızsın üstüne haklıymışsın gibi uzatmaya gerek yok diyorsun , sadice değil sadece olacak git önce Türkçe'yi çalış okumayınca normal , sen mutlu ve huzurlusun diyelim , esnafın sermayesi dürüstlüğüdür herzaman ? her zaman ayrı yazılır git biraz kitap oku cahil , esnafın sermayesi bu şekilde birşey değil daha çok insanlığa bakıyor .
Okumamayı savunandan ne bekliyorsunki zaten .