Ücretli üyelik yapılmalı

Ücretli üyelik yapılsın

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Değerli site yöticilerine seslerinyorum tama güzel birşey yapmışsınız forumlara katılımsız olanları kıstlamışsınız buda güzel ama katılım sağlamayanlar sadece kullanmak isteyenler forumlara sadece kullanmak için mesaj bırakıyorlar artı olara ücretli uye eklenmesınden yanayım en azından vaktı zar olanlar için böyle bir gayretten kurtarmış olursunuz bizi ben baska bir site ile uğraşmak istemiyorum çünkü güvenmek uzun zaman alıyor lütfen bu konuda ücretli üye konusunu düşünün teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ücretli üyelik çok saçma olur bu site yıllardır ücretsiz bir şekilde devam ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sitenin mottosu bu tür hileleri ücretsiz vermek zaten bu politikaya ter düşer

RinshiS

R
Bu sefer böyle birşey olsa ve hileler outdated duruma düşse ücret verenler babalarının malıymış gibi siteye hakaret etmeye başlayacaklar sizce ne kadar mantıklı şuan ücretsiz olduğu halde bunu yapanlar var iken. Kaldı ki adamların mottoları zaten ücretsiz olarak bu kadar aaa oyuna hileleri sunabilmek bir zahmette yardımcı olun insanlara ve aktiflik sağlayın forumda çokmu zor ?

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ücretli olan yabancı programları ücretsiz vermek zaten sitenin amacı. Ücretli üyelik gelirse bu vizyondan çıkmış olurlar. Ha hakları mıdır dersen, evet derim. Kendileri ücret talep etmiyor ve etmeyeceklerini söylüyor. Bu yüzden maddi olarak sıkıntıya düşmedikleri sürece getirilmemesi taraftarıyım.

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Hepimiz biliyoruz ki böyle bir şey olmayacak

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ücretli Olmamalı Forumlara Katılm Sağlayanlar Hakkını alıyor zaten Eğer Geçim sıkıntısı yaşıyorsa site kendisi böytle bir şey yapardı zaten :)

Hayırlı Sağlıklı Günler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...