Değerli site yöticilerine seslerinyorum tama güzel birşey yapmışsınız forumlara katılımsız olanları kıstlamışsınız buda güzel ama katılım sağlamayanlar sadece kullanmak isteyenler forumlara sadece kullanmak için mesaj bırakıyorlar artı olara ücretli uye eklenmesınden yanayım en azından vaktı zar olanlar için böyle bir gayretten kurtarmış olursunuz bizi ben baska bir site ile uğraşmak istemiyorum çünkü güvenmek uzun zaman alıyor lütfen bu konuda ücretli üye konusunu düşünün teşekkürler.
Bu sefer böyle birşey olsa ve hileler outdated duruma düşse ücret verenler babalarının malıymış gibi siteye hakaret etmeye başlayacaklar sizce ne kadar mantıklı şuan ücretsiz olduğu halde bunu yapanlar var iken. Kaldı ki adamların mottoları zaten ücretsiz olarak bu kadar aaa oyuna hileleri sunabilmek bir zahmette yardımcı olun insanlara ve aktiflik sağlayın forumda çokmu zor ?
Ücretli olan yabancı programları ücretsiz vermek zaten sitenin amacı. Ücretli üyelik gelirse bu vizyondan çıkmış olurlar. Ha hakları mıdır dersen, evet derim. Kendileri ücret talep etmiyor ve etmeyeceklerini söylüyor. Bu yüzden maddi olarak sıkıntıya düşmedikleri sürece getirilmemesi taraftarıyım.