Ücretsiz 3 aylık discord nitro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Biliyorsunuz ki Discord bazenleri bir güzellik yapıp bizlere 3 ay ücretsiz nitro boost sunuyor bende sizlere bu gün free nitro boost konusunda yardım edeceğim fakat bu nitro boost sadece ingiltere'de geçerli olduğu için vpn kullanacağız sizlere adım adım söyleyeceğim yapamazsanız en alt kısma video linki paylaşacağım video şahsıma ait değildir saygılar ...

1) linkini verdiğim uzantıları chrome uygulamanıza yükleyin

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2) bu uzantıları kurduktan sonra vpn e üye oluyorsunuz ve linkini verdiğim samsungun kendi sayfasınada üye oluyorsunuz

3) ve en önemli kısma geldik burada samsungun asıl amacı aslında samsung kullanıcılarına ücretsiz nitro vermek bizde chrome mizi samsung telefona çeviricez öncelikle user agnet switcher uzantımızın ayarlar kısmını açıp ardından altta verdiğim kodları sırası ile yazıyoruz kaydedip kapatıyoruz

User-agent name : AnyName New User-Agent String : Mozilla/5.0 (Linux; Android 11; SM-G9910) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/88.0.4324.181 Mobile Safari/537.36 Group : Chrome Indicator : 24

4) son olarak vpn ayarınızı Londraya ayarlıyorsunuz ve yeniden verdiğim samsung linkine gidip üyeliğinizle beraber ücretsiz nitroya sahip olabilirsiniz eğer yapamazsanız youtube linki bırakacağım yinede teknik sorunlarınızda yardımcı olabilirim saygılar ...

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bitmiş herhalde No offer... yazıyor

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla nitro alınan hesaplarda olmuyor resmi sitedir gidip nitronuzu alabilrisınız.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
yani denene bilir aslında ama epic den 3 aylık almıştım çalışmaz galiba bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...