onu denedim biraz zor daha kolay arayüzlü bir program varmıeskıden yaptıgım bır program vardı kankam fl studio vardı kankam bakabılrısın
valla kankam eskıden kullanıyordum rahat tı sonradan guncelleme gelmısse bılemıcemonu denedim biraz zor daha kolay arayüzlü bir program varmı
telefondanmı yapıyodun pc denmivalla kankam eskıden kullanıyordum rahat tı sonradan guncelleme gelmısse bılemıcem
autotune programı biliyormusun güzel olck ama robot gibi değilHacı şu sıralar bende remix yapma isteği oluştu eğer bulabilirsen program banada haber verebilirmisin bende indiriceğim fl studio indirdim hem ***** bulamadım hemde eskiden kullanmıştım onu arayüzü çok karmaşık bişey hiçbirşey becerememiştim
programın kendine ait sitesinin linkini atabibilirmisin ya da elinde link varsa direk indirme linkini atabilirmisin?autotune programı biliyormusun güzel olck ama robot gibi değil
bende bilmiyorum autotune programı arıyorumprogramın kendine ait sitesinin linkini atabibilirmisin ya da elinde link varsa direk indirme linkini atabilirmisin?
Ben de bu programı kullandım gerçekten değereskıden yaptıgım bır program vardı kankam fl studio vardı kankam bakabılrısın