ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
arkadaşlar merhaba sizlere şimdi kendimin 1 haftadır kulladığım codex gtp5.4 sınırız methodunu anlatacağım adımlara uyarsanız
çok rahat
öncelikle
(basitçe email forwarding için kullanılıyor , tek kullanımlık epostaları sizin epostanıza yönlendiriyor (sınrsızdır) )
2. olarak kullandığınız ideye yada codex cli aracına girin
ben vs den anlatacağım codex ai agent eklentisini kurdum
Chat gpt ile oturum aç tuşuna basıyoruz
KAYDOL TUŞUNA BASIYORUZ
duckduckgo eklenimiz olduğu için önceden ayarladığınız kendi epostanıza yönlendirilmesi için tıklayıp özel duck duck go adresi oluştur tuşuna basıyoruz
örnek eposta duckduckgo nun verdiği
devam diyoruz
parola belirliyoruz
epostanıza kod gelecek doğrulayın daha sonra sizden telefon numarası isteyecek chat gpt
sayfayı kapatın telefon numarası girmeden
vs code a geri dönün oturum açmayı iptal edin
ve tekrardan chat gpt ile oturum aç diyin busefer kayıt ol yerine giriş yap diyoruz duckduckgo da kullandığımız epostamızı ve şifremizi girip devam ediyoruz
al sana free codex gpt 5.4
çok rahat
öncelikle
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
eklentisini kuruyorsunuz tarayıcınıza
(basitçe email forwarding için kullanılıyor , tek kullanımlık epostaları sizin epostanıza yönlendiriyor (sınrsızdır) )2. olarak kullandığınız ideye yada codex cli aracına girin
ben vs den anlatacağım codex ai agent eklentisini kurdum
Chat gpt ile oturum aç tuşuna basıyoruz
KAYDOL TUŞUNA BASIYORUZ
duckduckgo eklenimiz olduğu için önceden ayarladığınız kendi epostanıza yönlendirilmesi için tıklayıp özel duck duck go adresi oluştur tuşuna basıyoruz
örnek eposta duckduckgo nun verdiği
devam diyoruz
parola belirliyoruz
epostanıza kod gelecek doğrulayın daha sonra sizden telefon numarası isteyecek chat gpt
sayfayı kapatın telefon numarası girmeden
vs code a geri dönün oturum açmayı iptal edin
ve tekrardan chat gpt ile oturum aç diyin busefer kayıt ol yerine giriş yap diyoruz duckduckgo da kullandığımız epostamızı ve şifremizi girip devam ediyoruz
al sana free codex gpt 5.4