Süper Üye
Katılıyorum. Çok sağol. İhtiyacım vardı.Çok teşekkürler. Haklısın. Ücretsiz hosting servisleri artık hep yabancı uyruklu olmaya başladı. Bizim sevdiğimiz hostinger bile artık ücretsiz hosting sağlamıyor. Siteni beğendim. Çok başarılı
Alan adı seçme yerinde sıkıntı var galiba çünkü 3 seçenekten birini seçtin mi olmuyor ?Bu arada site bazı sorunlar oluşabilir veya mailler ingilizce olabilir düzenlemeler yapmaktayım.
Başarılarının devamını diliyorum. Bu arada ben alan adımı buraya transfer edeceğim. Nasıl olacak acaba ?Bu arada site bazı sorunlar oluşabilir veya mailler ingilizce olabilir düzenlemeler yapmaktayım.
Evet. Bu sıkıntıyla bende karşılaştım.Alan adı seçme yerinde sıkıntı var galiba çünkü 3 seçenekten birini seçtin mi olmuyor ?
Alan adı için alan adınızı kaydettiğiniz şirketten EPP kodunu ya da Auth kodunu alın.[Eğer alan adı transfer edemiyorsanız ücretsiz bir şekilde alan adını farklı uzantıyla kaydedebiliriz.(Size özel olarak)]Başarılarının devamını diliyorum. Bu arada ben alan adımı buraya transfer edeceğim. Nasıl olacak acaba ?
Teşekkür ediyorumAlan adı için alan adınızı kaydettiğiniz şirketten EPP kodunu ya da Auth kodunu alın.[Eğer alan adı transfer edemiyorsanız ücretsiz bir şekilde alan adını farklı uzantıyla kaydedebiliriz.(Size özel olarak)]
Parantez içinde yazan IP adreslerini gir yine hata verecek mi?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Domain sağlayıcınız nedir?Evet aynı hata hâla mevcut
bana yollaBu yoruma yanıt yazan ilk kişiye istediği alan adı uzantısından domain bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?