- Konuyu başlatan
Süper Üye
İstediğiniz alan adıyla beraber isteğe bağlı olarak hosting talep edin sitemizden satın alın ücretsiz olarak onaylayacağım.bana yolla
İstediğiniz alan adıyla beraber isteğe bağlı olarak hosting talep edin sitemizden satın alın ücretsiz olarak onaylayacağım.bana yolla
link ?İstediğiniz alan adıyla beraber isteğe bağlı olarak sitemizden satın alın ücretsiz olarak onaylayacağım.
SSL sertifikasından dolayı o sorun oluşmuş.Sertifika 1 hafta içerisinde yenilecek.Hostinglerimiz üzerinde her türlü koruma vardır.Bir sıkıntı olmaz.Her türlü sorunda yardımcı oluruz.Aga web sitesine chrome üzerinden giriyorum link olan yerde güvenli deil yazıyor bir hosting firması olarak nasıl bir güven sağlıyorsunuz ?
Hocam neden tek kişi ya bikaç kişi yapın şu hediye işini tanınsın daha iyi olurBu yoruma yanıt yazan ilk kişiye istediği alan adı uzantısından domain bedava!
Tabii ki reis 2 tane bile alırım.Hocam papara hesapbımda 3-4 lira para var verirseniz bi .net alabilirim yoksa canınız sağolsun
HocamTabii ki reis 2 tane bile alırım.
İstek yolluyorum detayları oradan konuşuruz.HocamBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapface adresim kullanıyorsanız numaranızı oradan atın paparada 3 lira kalmış gönderim .
tamamPM Atın alan adı için.
la 5 tl olsaydı 5 tl arkadaşına atıp üye olunca 5 tl kazanırsın öyle öyle para kazanırsınHocam papara hesapbımda 3-4 lira para var verirseniz bi .net alabilirim yoksa canınız sağolsun
Gerek yok öyle ekşınlı şeylerela 5 tl olsaydı 5 tl arkadaşına atıp üye olunca 5 tl kazanırsın öyle öyle para kazanırsın![]()
Ödeme gerektiren bir işlem yapacaksanız PM atın.Şuanda ödeme sayfaları ve mailler düzenleniyor bu hafta içerisinde tüm eksikler tamamlanacak.Ödeme nasıl oluyor
üzgün birey özel gelseneSSL sertifikasından dolayı o sorun oluşmuş.Sertifika 1 hafta içerisinde yenilecek.Hostinglerimiz üzerinde her türlü koruma vardır.Bir sıkıntı olmaz.Her türlü sorunda yardımcı oluruz.