Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PUBG Mobile oynadığım videolar çekmek istiyorum. Yaklaşık olarak 45 dakika boyunca ücretsiz bir şekilde kaydeden ekran görüntüsü kaydedicisi var mıdır?
Windows'un kendi ekran kayıt programı var diye hatırlıyorum üçretsiz olarak bi araştır istersen. Win11 de video yakalama diye çıkıyor
Windows 10 işletim sistemi bulunan bilgisayarda ekran video kaydı alma işlemi için ilk olarak Başlat > Ayarlar alanına girin ve oradan Oyun > Oyun Çubuğu dizinini takip edin. Ardından “Oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedin ve Oyun çubuğu kullanarak yayınlayın” seçeneğini aktif hale getirin.
Windows + Alt + R tuş kombinasyonunu uygulayıp direkt ekran kaydı almaya başlayın. Windows + G tuşlarına basarak da Xbox Oyun Çubuğunu açıp kaydı buradan da başlatıp durdurabilmeniz mümkündür. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra da videoyu kendinize göre düzenleyip kaydedebilirsiniz.
OBS Studio: OBS Studio, ücretsiz ve açık kaynaklı bir yayın ve kayıt yazılımıdır. Hem Windows, hem de macOS ve Linux için kullanılabilir. PUBG Mobile oyununuzu bilgisayarınızda bir emülatör aracılığıyla oynuyorsanız, OBS Studio ile ekran görüntüsü ve video kaydı yapabilirsiniz.
ApowerREC: ApowerREC, ücretsiz bir ekran kayıt programıdır. Hem Windows, hem de macOS için kullanılabilir. 45 dakikalık ücretsiz bir sınırlama ile birlikte gelir, bu nedenle çekiminizi bu süreye sığdırabilirsiniz.
ShareX: ShareX, ücretsiz ve açık kaynaklı bir ekran kayıt aracıdır. Windows için kullanılabilir. Esnek ayarları ve kullanımı kolay arayüzü ile dikkat çeker.
eğer ekran kartın amd ise ücretsiz driveri var eğer yoksa filmora var internet üzerinde ***** yöntemi ile en güzel editleri yapabilirsin videoları çekebilirsin