Ücretsiz ekran kaydedicisi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
PUBG Mobile oynadığım videolar çekmek istiyorum. Yaklaşık olarak 45 dakika boyunca ücretsiz bir şekilde kaydeden ekran görüntüsü kaydedicisi var mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Windows'un kendi ekran kayıt programı var diye hatırlıyorum üçretsiz olarak bi araştır istersen. Win11 de video yakalama diye çıkıyor

Windows 10 işletim sistemi bulunan bilgisayarda ekran video kaydı alma işlemi için ilk olarak Başlat > Ayarlar alanına girin ve oradan Oyun > Oyun Çubuğu dizinini takip edin. Ardından “Oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedin ve Oyun çubuğu kullanarak yayınlayın” seçeneğini aktif hale getirin.

Windows + Alt + R tuş kombinasyonunu uygulayıp direkt ekran kaydı almaya başlayın. Windows + G tuşlarına basarak da Xbox Oyun Çubuğunu açıp kaydı buradan da başlatıp durdurabilmeniz mümkündür. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra da videoyu kendinize göre düzenleyip kaydedebilirsiniz.

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
  1. OBS Studio: OBS Studio, ücretsiz ve açık kaynaklı bir yayın ve kayıt yazılımıdır. Hem Windows, hem de macOS ve Linux için kullanılabilir. PUBG Mobile oyununuzu bilgisayarınızda bir emülatör aracılığıyla oynuyorsanız, OBS Studio ile ekran görüntüsü ve video kaydı yapabilirsiniz.
  2. ApowerREC: ApowerREC, ücretsiz bir ekran kayıt programıdır. Hem Windows, hem de macOS için kullanılabilir. 45 dakikalık ücretsiz bir sınırlama ile birlikte gelir, bu nedenle çekiminizi bu süreye sığdırabilirsiniz.
  3. ShareX: ShareX, ücretsiz ve açık kaynaklı bir ekran kayıt aracıdır. Windows için kullanılabilir. Esnek ayarları ve kullanımı kolay arayüzü ile dikkat çeker.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bandicam basit ve kullanışlı yıllardır onu kullanıyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Nvdia experince'nin alt+z fonkiyonu ile çalışan ekran kaydetme araci mevcut dostum
Nvdia programi varsa kullanabilirsin 👍

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
eğer ekran kartın amd ise ücretsiz driveri var eğer yoksa filmora var internet üzerinde ***** yöntemi ile en güzel editleri yapabilirsin videoları çekebilirsin

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI

Snagit

: Ekran görüntüsü almanın yanı sıra video kaydetme özelliği de vardır. Basit ve kullanıcı dostu
ben seviyorum

Üye
1 HİZMET YILI
eğer windows 7 üstüysen windows-alt-r ile 720p çekim yapabilirsin AMA yüksek 4k çekim yapacağım diyorsan obs indirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...