Ücretsiz For Honor FTW !!! Ciddimisin bro !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
:yazı:

Selam dostlarım ben demonsamurai bazıları bana bugünhangioyunbeleş der ( gönderme yapıyorum evt) bugün for honor beleş evet yanlış duymadınız , for honor sadece bir like uzağınızda like atın ve for honor cd keyinin kapınıza gelmesini | kestik
Ubisoft ücretsiz olarak for honor starter pack dağıtıyor yani muhtemelen pc niz kaldırmıyor ancak hialgo boost ile kurtarabiliriz neyse uzatmayacağım alın link
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

virüs total demeyin bunun neresi virüstotallik
buyrun resimler ( sürekli beleş oyun kampanyası vs konu atıyorum ancak siliniyor çok özene bözene yazardım ancak bezdim )
edit : nickimden de anlayacağını üzere samurai hastasıyım bu oyunu satın bile alabilirdim tahmin edeceğiniz üzere tüm oyunu samurai ile oynayacağım :D

:resim:

8f2921a80395ffd9e2a9716a55013a91.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Her oyun bedavayı tadacaktır
-Humble Bundle

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Beleş olacağını bilseydim götümün zoruyla kazandığım parayı vermezdim kısmete bak

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Beleş olacağını bilseydim götümün zoruyla kazandığım parayı vermezdim kısmete bak
İçim acıdı cidden ne zaman aldın steamdan ise iade taleb et belki geri verirler paranı deki sistem kaldırmıyor oynayamıyorum flan de ancak bitanede beleş al kenarda dursun :D 55 tl rip için saygı duruşu , ha bu arada parasıyla daha lezzetli olurmuş ;)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
For honor sevmem ama bir köşede durabilir değerli harddiskim herşeyi kabul etmiyor onunla konuşma lazım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Talep gönderdim oyunu 5 mayıs günü aldım 10 saat oynama sürem var da öyle aman aman güzel oyun değil sevmedim zaten

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Talep gönderdim oyunu 5 mayıs günü aldım 10 saat oynama sürem var da öyle aman aman güzel oyun değil sevmedim zaten
Umarım geri verirler Steam'de büyük paralar dönüyor onlar için 7 8 dolar pek birşey etmez bence verirler sen acele et de ubisoft dan koparmaya bak gerçi ayın 18 ine kadar zamanı var
For honor sevmem ama bir köşede durabilir değerli harddiskim herşeyi kabul etmiyor onunla konuşma lazım
Ona naz yapmamasını , onu çok sevdiğini o olmasaydı nasıl gizli sekme öhm neyse vs şeyler de ayrıca yakında ona yorulmaması için Tb lik harici alacağınıda söyle yoksa kabul etmez :D ( sesli güldüm efsane yorum )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...