Ücretsiz GTA V

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Epic Games'in yapmış olduğu indirimden haberi olmayan yoktur sanırım. Varsa da 21 Mayıs'a kadar ücretsiz bir şekilde GTA V sahibi olabiliyorsunuz. Benim asıl merak ettiğim konu ise neden ? Epic Games popülerite için mi yaptı bunu yoksa başka bir olayı mı var, şirketler ne gibi kazançlar sağlıyor bu durumlardan bilgisi olan var mı acaba ?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Oyunun popülerliği biterken bir anda yeniden popüler hale getirdi hedef kazanç ve oynatıcı kitlesi kazanmak tabi ki

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Epic Games'in yapmış olduğu indirimden haberi olmayan yoktur sanırım. Varsa da 21 Mayıs'a kadar ücretsiz bir şekilde GTA V sahibi olabiliyorsunuz. Benim asıl merak ettiğim konu ise neden ? Epic Games popülerite için mi yaptı bunu yoksa başka bir olayı mı var, şirketler ne gibi kazançlar sağlıyor bu durumlardan bilgisi olan var mı acaba ?
Reklam içim hocam, artık epic store bilmeyen kalmadı.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kanka bence kesinlikle bi amaç yok karantina günlerine jest tabi bu benim fikrim

Sanal Alemin Majestesi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu konu hem epicgamesin hemde rockstargamesin işine geldi şimdi bi düşünün siz rockstarın yerinde olsanız oyunda ciddi bi user kaybı oldu son zamanlara doğru tabiki hala popüler kusursuz denilebilecek bir oyun gta 5 ama oyuncular bi süre sonra sıkıldı. şimdi ise ücretsiz yapıp yeni oyuncular kazanarak liderlik koltuğunu kimselere kaptırmak istemedi rockstar peki bunu neden steamla yapmadı bunu bilemiyorum fakat epic gameste son zamanlarda yaptığı indirimlerin üstüne bedava gta5i duyurunca kıyameti koparttı ciddi bi user kazancı sağladı...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Oyunun popülerliği biterken bir anda yeniden popüler hale getirdi hedef kazanç ve oynatıcı kitlesi kazanmak tabi ki
İyi de oynatıcı kitlesi isteseydi bunu steamden yapardı ve daha fazla bir kitleye hitap ederdi eminim. kazanç ise 0 tamamen ücretsiz oyun :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İndirdim oynuyorum. Epic Games'i daha önceden hiç duymamıştım bir de. Bence şu dönemin dezavantajlarını da kullanarak tam olarak reklam amaçlı ve gayet yerinde bir adım olmuş.

artiz ne arar la bazarda
Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bence bu durumu oyuncu piyasasında kendilerine cevirmek zatem 200 milyon dolar olan oyuncu pazarında epic gamesde var

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
rekabet dosttum her şirketin kendine göre rekabet sıstemı vardır mıllet bu oyun ıcın can atıyordu epıc de nasıl jest yapılbırım derken en mantıklı olanı yaptı

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oyuncu kapma cabaları bence steamdan oyuncu çekiyor ama steam dava açıcakmış epic gamese bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Epic games büyük bir şireket bildiğim kadar tentect ten hisseleri var yanlışım olabilir o yüzden gta 5 gibi bir oyunu bedava dağıtarak kitle kazandılar ve dağıtmaya devam etceklermiş çok iyi yapıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...