hocam youtube içinde olsa iyidi ama teşekkürler.Discord için ve banner yapabilir ve kullanabilirsiniz. İyi forumlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Onara bakarız araştırırsam atarım pmden yada Extra konu açarım.hocam youtube içinde olsa iyidi ama teşekkürler.
tamamdır hocam çok teşekkür ederimOnara bakarız araştırırsam atarım pmden yada Extra konu açarım.
Teşekkürler dostum bu arada pp sağlam kızın adı ne ? .dgüzel bir program ellerine sağlık hocam![]()
hocam bende bilmiyorum arıyorum kızı halaTeşekkürler dostum bu arada pp sağlam kızın adı ne ? .d
Valla sağlam Knk PC geçince imzaya koyayım
Rica ederim siteyi merak ediyorum açıkçası yasak olmasa link isterdim.Sitemiz için bir logo yapmayı düşünüyorduk onun içinde var mı bildiğin bir site? Discord içinmiş burası.
Daha hazır değil zaten competitive oyunlar için bir işe girişiyoruz diyimRica ederim siteyi merak ediyorum açıkçası yasak olmasa link isterdim.
bu logo olmadı biraz 5dk da sil yap falan olduValla sağlam Knk PC geçince imzaya koyayım
Zahmetin ve emeğin için ayrıca teşekkür ederim.
.ddd düşünmen yeter <3bu logo olmadı biraz 5dk da sil yap falan oldu
daha iyisi yapılabilir adobe photoshop la ama arka plan 1 gün uğraştırır
güzel bir çalışma için adobe photoshopla yapacak adam lazım![]()
Anladım inşallah istediğiniz yerlere gelirsiniz.Daha hazır değil zaten competitive oyunlar için bir işe girişiyoruz diyim![]()
Rica ederim siteyi merak ediyorum açıkçası yasak olmasa link isterdim.
Kaydettim knkm eyw.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdünyanın en büyük logo intro sitesi
yalnız farklı logolar ücretli
daha farklı after effects gibi intro olan siteler var ama video mp4 formatında video yapmak ücretli kaliteli bir intro yapma istiyorsan 10 doları gözden çıkaracaksın after effects ile şablon kullanarak kendi intron için denemeler yapabilirsin öğrenerekİhtiyacım vardı eyvallah paylaşım için.