Onaylı Üye
hocam bir sorum var paralı ud olan bilidigin bir script var mı onerin rica etsem?Bilemiyorum o yüzden fix yemeden oynayın diye paylaştım zaten.
hocam bir sorum var paralı ud olan bilidigin bir script var mı onerin rica etsem?Bilemiyorum o yüzden fix yemeden oynayın diye paylaştım zaten.
Paylaştığımız method'da ud olmasına gerek yok istediğiniz uygun fiyata script ile oynayabilirsiniz ud şekilde zatenhocam bir sorum var paralı ud olan bilidigin bir script var mı onerin rica etsem?
biliyorum kral sadece oneri istiyorum uzun zamanda piyasadan bir haberdarım var mı syu sc güzel bu iyi diyebildigin diye sordum sadecePaylaştığımız method'da ud olmasına gerek yok istediğiniz uygun fiyata script ile oynayabilirsiniz ud şekilde zaten
Bütçeniz ne hocam?biliyorum kral sadece oneri istiyorum uzun zamanda piyasadan bir haberdarım var mı syu sc güzel bu iyi diyebildigin diye sordum sadece
2.5 3Bütçeniz ne hocam?
Bütçenizi biraz daha arttırıp blcg script'ini alabilirsiniz onun fiyatı aylık 4600 lira olması gerekiyor.
varmı discordu falan hocam alıcam da su anBütçenizi biraz daha arttırıp blcg script'ini alabilirsiniz onun fiyatı aylık 4600 lira olması gerekiyor.
Bana dm'den yazın lütfen.varmı discordu falan hocam alıcam da su an
Hanbot paralı olduğu için onunla da kullanabilirsin dilediğin script ile evet.hanbot hala güncelleniyor mu ona göre lol indiricemfena konu eyvallah kekemm
Ücretsiz sc yok diye biliyorum suanHangi ücretsiz scripti önerirsiniz?
Ah tamam, cevabınız için çok teşekkür ederim!Ücretsiz sc yok diye biliyorum suan