Üye
bildiğin free script varsa söylermisin sitedeki kapandi diye biliyorumfree scripti açın deneyelim o zmaan
bildiğin free script varsa söylermisin sitedeki kapandi diye biliyorumfree scripti açın deneyelim o zmaan
hocam bir dm bakmöanız mümkünmüRtx alabilirsiniz 20 dolar zaten hocam.
Baktım.hocam bir dm bakmöanız mümkünmü
Bayadır forumda yokum niye geri gelmeyecek acaba?Wsreborn geri gelmeyecek hocam farklı script ile deneyebilirsiniz.
Vanguard'dan dolayı.Bayadır forumda yokum niye geri gelmeyecek acaba?
Brocan log cleaner atman lazım her maç ve temizlenen log 2.5 gb falan her mac 2.5 gb yükliceksin ya da yedek al üstüne at ama biraz karısık orasını bende çözemedimNormalde çalışıyodu fixmi yedi acaba maça girdiğimde oyunu oynamak için vanguardın çalışması lazım diyor
O hatayı almamak için zaten log cleaner atmanız gerekiyor.Brocan log cleaner atman lazım her maç ve temizlenen log 2.5 gb falan her mac 2.5 gb yükliceksin ya da yedek al üstüne at ama biraz karısık orasını bende çözemedim
Evet.Selam benim hwid banim vards ben bunları dedikleriniz gibi yapsam yani oyun acilacakmi?
evetSelam benim hwid banim vards ben bunları dedikleriniz gibi yapsam yani oyun acilacakmi?
Vanguard olmadan oynamanızı sağlıyor rito izin verdiği sürece bir süreliğine vanguard'a gönderilen proxy'leri taklit ediyor.Üstad teşekkürler, mantığını da anlatabilir misin? VGC process'in imzalarını mı taklit ediyor process name'inimi nasıl oluyor, tekrar emeğine sağlık.![]()