- Konuyu başlatan
- Moderatör
Bu method ile ud bir şekilde oynayabilirsiniz detected script olsa dahi.Hocam merhaba script 3 5 oyunda ban atıyor mu yoksa 2 3 gün uzuyor mu bu süreç bilginiz var mı
vanguarddan sonra uzun zamandır ilk defa uğradım buralara gerçekten heyecanlandım şuanBu method ile ud bir şekilde oynayabilirsiniz detected script olsa dahi.
Deneyin hocam fix yemeden sorun yok.vanguarddan sonra uzun zamandır ilk defa uğradım buralara gerçekten heyecanlandım şuanbiraz script araştırması yapıp bir tanesini satın alalım deneyelim
Güvenli değil çünkü hem public bir şey hem de yeni sezonda fix yiyecek o yüzden fix yiyene kadar oynamanız için paylaştım.Hocam bu methodla paralı bir SC kullanarak ne kadar dayanabiliriz, Elo Boost işine girmek güvenli mi?
Bilgilendirme için teşekkürler, hocam bir sorum daha olacak yeni sezon gelince Vanguard'ı geri yüklesem herhangi bir yasaklama alır mıyım?Güvenli değil çünkü hem public bir şey hem de yeni sezonda fix yiyecek o yüzden fix yiyene kadar oynamanız için paylaştım.
Almazsınız çünkü vanguard olmadan yenilen sadece hesap banıdır.Bilgilendirme için teşekkürler, hocam bir sorum daha olacak yeni sezon gelince Vanguard'ı geri yüklesem herhangi bir yasaklama alır mıyım?
Anlamadım?hocam birde bu başta indirdiğimizle lol vanguard bypassı beraber mi çalıştırıcağız
kullanıcağımız hileyi berabermi çalıştıralım diye sordumda çözdüm / valoranttada geçerli değil mi ?Anlamadım?
Hayır valorant için geçerli değil.kullanıcağımız hileyi berabermi çalıştıralım diye sordumda çözdüm / valoranttada geçerli değil mi ?
tesekkurler reisLol'de vanguard olmadan ve van 152 yani donanım banınız olsa bile tüm dt veya ud free paralı fark etmeksizin oynayabilirsiniz zaten konuda belirttim okuyunuz lütfen.
bildiğim en ucuz toir var sadece bu yöntem ile oynayacaksan ama yoksa detectedhocam hala daha çalışıyor mu ? ve ayrıca bana ucuz biir script kullandığınız veya kullanmadığınız bununla beraber oynayabiliceğim ucuz bir script önerebilirmisiniz ?