Oyun açıklaması:
Grafikleri kişiden kişiye tartışılabilir bir konudur fakat ben beğeniyorum böyle bir oyun sonuç olarak ücretsiz. Çoğu kişinin bilmediği veya bildiği bir oyun önereceğim bu oyunu konuşan görmedim maalesef. Kendisi Escape From Tarkov adlı oyundan alıntılanmış bir oyundur. Hem FPS türünü birleştirip hem de loot toplamayı birleştirmiş bir oyun. Lost Light bakmanı öneririm Escape From Tarkov 50$ bir fiyata sahipken olabilecek kadar ücretsiz ve güzel bir oyun yapmayı denemişler.
Oyun İsmi : Lost Light
Fiyat : Ücretsiz
İçeriği : İlk başta belirli para etmeyen silahlarla başlayıp farklı maplerde taktik veya direkt çatışmaya girdiğin bir oyun. Ses kasmanın önemli olduğu ayağının kırılabildiği veya farklı yaralanmaların içerildiği bir oyun. Gerçekçiliği tartışabilir fakat tekrardan dediğim gibi öneririm ve severek oynadığım bir oyundu. Kendisi uzun soluklu oynayabileceğin bir oyun. Etraftaki insanları öldür bunlar bot veya online player olabiliyor. Botlar genelde bir bölgedeki özel lootları koruyor buda Rusta benzerliği olduğu gösteriyor. Farklı itemler bul efsanevi, destansı ve nadir gibi bunları sat ve daha iyi silahlar al.
Önerim : Öneriyorum.