Ücretsiz oyun önerisi

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bussines tour arkadaslarla acayip zevkli oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şuan epicgamesde ghostrunner var tek kişilik güzel bir aksiyon oyunu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oyun açıklaması:
Grafikleri kişiden kişiye tartışılabilir bir konudur fakat ben beğeniyorum böyle bir oyun sonuç olarak ücretsiz. Çoğu kişinin bilmediği veya bildiği bir oyun önereceğim bu oyunu konuşan görmedim maalesef. Kendisi Escape From Tarkov adlı oyundan alıntılanmış bir oyundur. Hem FPS türünü birleştirip hem de loot toplamayı birleştirmiş bir oyun. Lost Light bakmanı öneririm Escape From Tarkov 50$ bir fiyata sahipken olabilecek kadar ücretsiz ve güzel bir oyun yapmayı denemişler.

Oyun İsmi : Lost Light
Fiyat : Ücretsiz
İçeriği : İlk başta belirli para etmeyen silahlarla başlayıp farklı maplerde taktik veya direkt çatışmaya girdiğin bir oyun. Ses kasmanın önemli olduğu ayağının kırılabildiği veya farklı yaralanmaların içerildiği bir oyun. Gerçekçiliği tartışabilir fakat tekrardan dediğim gibi öneririm ve severek oynadığım bir oyundu. Kendisi uzun soluklu oynayabileceğin bir oyun. Etraftaki insanları öldür bunlar bot veya online player olabiliyor. Botlar genelde bir bölgedeki özel lootları koruyor buda Rusta benzerliği olduğu gösteriyor. Farklı itemler bul efsanevi, destansı ve nadir gibi bunları sat ve daha iyi silahlar al.
Önerim : Öneriyorum.

Üye
2 HİZMET YILI
Heroes serisi çok iyi dene bence

Moderatörün son düzenlenenleri:
Roket
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hep online önerisi olmuş, bende Rise online diyeyim. Yeni sayılır ve oynanabilir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
tlauncherdan mc oynayabilirsin sarıyo kanka özellikle strestli oyunlardan sonra çok daha iyi hissettiriyo

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Brawlhalla. Öğrenmesi kolay, uzmanlaşması zor çok eğlenceli bir multiplayer oyun.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Metin2 Minecraft LoL Valorant FM24 Fifa24 Cafe Owner Simulator benim oynadıklarım bunlar hepsini seviyorum :D
Burda en iyi öneri sanırım Minecraft uzun vadede en keyifli ve zevkli oyun 2 kişi de arkadaşım olucak server dan servera girip yada aternos gibi kendi sunucunuzda oynıcaksınız kafanız rahat 😃

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hikayeli arıyorsan crysis serisi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Gir bi metin2 pvp serverine sabah akşam farm yap tilt de olmazsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
The Forst yada indir Call off duty serisini komple başla duramazsın bağımlısı olursun ben 3 kere bitirdim komple bütün seriyi