Ücretsiz oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaslar oyun arıyorum steamdan olursa ıyı olur onerdıgınız ücretsiz bır oyun var mı sistemim iyi ona göre oyun olursa guzel olur Not; online olmassa ıyı olur

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Call of duty 2 , savaş deneyimini ve çaresizliğini savaş hissiyatını çok iyi hissettiren bir oyundur grafiklerine takılma son çıkan Ray Tracing destekli Battlefield vs gibi oyunlardan daha kaliteli animasyonları var her açıdan daha kaliteli emin olabilirsin , ayrıca Devil May Cry 3 Se ( PS2 oyunudur pc ye portlandı ) , Zone Of The Enders 2 ( PS2 oyunudur 2018 de pc ye remake yapıldı ) oyunlarını öneririm çok iyilerdir daha çok var ancak aklıma gelmiyor ne yazıkki .

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Call of duty 2 , savaş deneyimini ve çaresizliğini savaş hissiyatını çok iyi hissettiren bir oyundur grafiklerine takılma son çıkan Ray Tracing destekli Battlefield vs gibi oyunlardan daha kaliteli animasyonları var her açıdan daha kaliteli emin olabilirsin , ayrıca Devil May Cry 3 Se ( PS2 oyunudur pc ye portlandı ) , Zone Of The Enders 2 ( PS2 oyunudur 2018 de pc ye remake yapıldı ) oyunlarını öneririm çok iyilerdir daha çok var ancak aklıma gelmiyor ne yazıkki .
Ben yani joytick takıp ayagımı uzatıp türden oyunlar ıstıyom

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Paralı ancak yine de öneririm çok zevkli geçiyor
Rocket League Zamanında almıştım ve memnunum
Steamden değil ama Fortnite bu da çok zevkli geçiyor arkadaşınla oynayınca (tek başına oynayınca bir yerden sonra zevk almıyorsun)

Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Unterned var eğer kendine 2,5 gibi bir para ayırabilirsen Left 4 Dead 2 indirebilirsin steam'den indirimlerde 2,10 kuruş oluyor 2 liraya mükemmel oyun benim 6000 saatim var oyunda.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben yani joytick takıp ayagımı uzatıp türden oyunlar ıstıyom
Devil May Cry 3 ve Zone Of The Enders 2 , ben PS2 de oynuyorum joyistikle rahat oynayabilirsin ayrıca Zone Of The Enders 2 efsane bir oyundur zamanın oyunlarına taş çıkarttıroyr Devil May Cry 3 SE'de en iyi Devil May Cry 3 oyunudur hd colleciton ile HD oynayabilirsin .

senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Team fortress 2

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Paralı ancak yine de öneririm çok zevkli geçiyor
Rocket League Zamanında almıştım ve memnunum
Steamden değil ama Fortnite bu da çok zevkli geçiyor arkadaşınla oynayınca (tek başına oynayınca bir yerden sonra zevk almıyorsun)
Atlayıp ölme simulatör seninle denk rakip gelmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Counter Strike Global Offensive Kısacası CSGO Veya League of Legends Kısacası Lol Tercih Ederim

Üye
8 HİZMET YILI
Gta v oyna bölüm yaparsın
Post automatically merged:

Fallout 4 de güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...