Kardeşim bu platform internetten alıyor . Senin bedava dediğin radyo sadede bölgemdeki radyoları görür oda telefonunda FM radyo özelliği olursa .Telefonda kullanmak istiyorum hocam fakat radyo uygulaması yok internetsiz radyoda bulamıyorum
Radyo programı bulursunda internet siz olmaz dinleyemezsin yeni model tel lere radyo özelliği koyulmuyoTelefonda kullanmak istiyorum hocam fakat radyo uygulaması yok internetsiz radyoda bulamıyorum
Anladım teşekkür ederimKardeşim bu platform internetten alıyor . Senin bedava dediğin radyo sadede bölgemdeki radyoları görür oda telefonunda FM radyo özelliği olursa .
İngilizce Radyo da var içinde merak etmebelkı radyo dınlemeyı seven ınsanlar hala kalmıstır ben sevmıyorum daha çok yabancı kanalları dınleyıp ıngılızce gelıstırmek bana cok daha guzel gelıyor .
Kulaklığa gerek yokbu radyo seçeneyi kullaklık takmak gerkiyormu gerekmiyosa bay iyi denemekte yarar var sağol
Program güzel ama çok net yiyorDenemeye değer dostum eline sağlık.Güzelmiş şarkı sözleri felan görülüyorsa
Benim severek kullandığım bir uygulamaDenemeye değer dostum eline sağlık.Güzelmiş şarkı sözleri felan görülüyorsa
Thank younice thanks for sharing
eywallah eline saplıkMerhaba dostlar yine faydalı bir uygulamayla karşınızdayım .
Uygulama Adı : Karnaval
Özellik :
- Arka Planda Müzik Oynatabilme
- 10 larca tarzınıza , ruh halinize göre Radyo
- Araç modu
- Şarkı Sözlerini anlık görebilme vs vs
Üstelik PC , Mobil ( Android , İOS ) için geçerli .
Sizlere faydam dokunduysa ne mutlu bana .
/TurkZoB
Ekli dosyayı görüntüle 39035
Ekli dosyayı görüntüle 39036
Ekli dosyayı görüntüle 39037
Teşekkür ediyorum kardeşimturkzob un yaptıgı şeyler çok yararlı bence![]()
arkaplanda çalışırken pc yorarmı csgo pubg vbMerhaba dostlar yine faydalı bir uygulamayla karşınızdayım .
Uygulama Adı : Karnaval
Özellik :
- Arka Planda Müzik Oynatabilme
- 10 larca tarzınıza , ruh halinize göre Radyo
- Araç modu
- Şarkı Sözlerini anlık görebilme vs vs
Üstelik PC , Mobil ( Android , İOS ) için geçerli .
Sizlere faydam dokunduysa ne mutlu bana .
/TurkZoB
Ekli dosyayı görüntüle 39035
Ekli dosyayı görüntüle 39036
Ekli dosyayı görüntüle 39037
Yormaz kardeşimarkaplanda çalışırken pc yorarmı csgo pubg vb
oynarken
Ben telefonla uğraşırken de sürekli alttan açarım radyoyu . Favorim : Yol arkadaşımuzun araba yolculuklarında yarayacak bilgilerden birisi
Sen baya çökmüşsünaynen güzel bi uygulama saati kuruyorum geceleri kendi kendine kapanıyo sabahta alarm olarak kuruyorum istedim radyo programı başlayınca kaldırıyo onunla güzel işe yarar teşekkürler
Eyvallah kardeşim benimTesekkurler guzel paylasim