HeardQuarterTR
Seçkin Üye
@Canyo denersen benim kodu kullanır mısın? 1 kişi lazım. 2MADP4X kod bu yapacaksan sana zahmet bunu kullan.
tamamdır@Canyo denersen benim kodu kullanır mısın? 1 kişi lazım. 2MADP4X kod bu yapacaksan sana zahmet bunu kullan.
Çalışıyor eğer kullanacaksan 2MADP4X bu kodu kullanabilirsin.Çalışıyor mu? Scam gibi geldi bana.
2MADP4X bunu kullanabilirsiniz hocam.Atsın biri referans kodunu boş vaktimde gireyim onun koduyla.
Boş vaktimde deneyeceğimÇalışıyor eğer kullanacaksan 2MADP4X bu kodu kullanabilirsin.
Hocam benim kuzen halletti benim kodu gerek kalmadı. Bu miktar 10'a düşebilir belirteyim. 20 den 15e düşmüş.Boş vaktimde deneyeceğim
Teşekkürler bilgilendirme için şimdi deniyorum o zaman.Hocam benim kuzen halletti benim kodu gerek kalmadı. Bu miktar 10'a düşebilir belirteyim. 20 den 15e düşmüş.
Ben bir tanesini annemin telefonundan yaptım diğerini de kuzene mesaj attım o hallettiçok iyi ama ugrastırıyor 1 gun boyunca
reis baktım fixlenmişCalisiyorsa bu yöntem yararlaniriz reis
saol simdi bazilari da yazmis 15 tl den baska alinmiyo diye denenmeye degermi ?=reis baktım fixlenmiş