Cooldoge
Süper Üye
- Ödüller
- 4
LG'nin bir modeli olan 24GL600F kısaca önemli özellikleri ardından kısa tanıtım ve satın alma linkini koyucağım 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü neden araştırdım diye sorarsanız genelde gamerlar 144hz monitör arıyor ama piyasada baya gereksiz uçuk fiyatlarda oluyo normal bir pc monitörlerine göre tabi bu durum normal ama para açısından iyi olacağını düşündüm. LG UltraGear, oyununuzu bir üst seviyeye çıkarmak için yüksek kalite ve performans özelliklerine sahip güçlü bir oyun monitörüdür. 23,6 inç ekran ve 1 ms tepki süresi ile 24GL600F, RTS ve FPS gibi anlık kararlar, hareketler vb fps gerektiren oyunlar için optimize edilmiş UltraGear'dır. Yüksek yenileme hızı ve en hızlı tepki süresi sayesinde her türlü savaş alanında avantajı elinde bulunduran taraf siz oluyorsunuz. 144 Hz yenileme hızına sahip olan 24GL600F, daha akıcı hareketler,grafikler sunarken, en küçük hareketleri bile göze yakalamanıza olanak tanır. Fiyatı ise yaklaşık piyasa değeri 1.359,63 TL bence gayet uygun ve gamerlar için ideal. Aşşağıdaki videodan ise daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap