Trendyoldaki indirimleri takip edersen daha uygunada alabılırsın.alabilirsim hemde james donkey 144 hz mükemmel.
1400tl
Trendyoldaki indirimleri takip edersen daha uygunada alabılırsın.alabilirsim hemde james donkey 144 hz mükemmel.
1400tl
2. el mi arkadaşım sıfır aldı ekranda beyazlama gibi hata varmış sendede varmı marka model verirsen sevinirim.Kardeşim ben 900 tl ye manisadan almıstım ve şuan çok memnunum.
bakıyorumda arkadaşım rampage aldı ekranın üstünde beyazlama oluyomuş biraz daha para verip daha yükseğini mi alsam diye düşünüyorum.Trendyoldaki indirimleri takip edersen daha uygunada alabılırsın.
Post automatically merged:
Trendyoldaki indirimleri takip edersen daha uygunada alabılırsın.
Hayır ben hiç bir sorun yaşamadım.Hatta çok memnunum2. el mi arkadaşım sıfır aldı ekranda beyazlama gibi hata varmış sendede varmı marka model verirsen sevinirim.
dediğim gibi james donkey almanı kesinlikle tavsiye ederim2. el mi arkadaşım sıfır aldı ekranda beyazlama gibi hata varmış sendede varmı marka model verirsen sevinirim.
marka model verebilir misin?Hayır ben hiç bir sorun yaşamadım.Hatta çok memnunum
ben bu monitörü alıcaktım bi anda fırladı fiyatları 1300 tl ydi şimdi çok pahalı geliyo 2. eli varsa almayı düşünüyorum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapben her zaman bu monitörü öneriyorum 2000 tl ama fiyat performans ürünü
Benım kullanan arkadaslarımda var dediği gibi çok iyi fps alıyormus.James Donkey bu konuda mükemmel bende arkadaşlar gibi tavsiye ediyorum