Selena
Seçkin Üye
Önemli değil kardeşim ama macro programı için ayrı ücret ödüyorsun haberin olsun..eyvallah hocam inceleyecem.
Önemli değil kardeşim ama macro programı için ayrı ücret ödüyorsun haberin olsun..eyvallah hocam inceleyecem.
Adam marka sormuyor güzel kardeşim adam mouse soruyor ama sen yanlış anlamışsıın.A4Tech Bloody de bakabilirsin ucuz yollu birşeyler
everest sıkıntı ya su an ben de kullanıyorum ancak en yakın zamanda degıstırmeyı planlıyorumeverestin uygun çok mause var
o cok adi degilmi knkGaming x7 güzel fare 20 30 TL bir şey
knk bence ucuz bişi alcana kaliteli bişi al uzun sure kulanucuz yollu kısa vadede iyi performans gösterecek bi fare arıyorum
ayn cok cabuk bozluyor eversteverest sıkıntı ya su an ben de kullanıyorum ancak en yakın zamanda degıstırmeyı planlıyorum
fiyatı ne kadar knk onunRival 600 bulursanız onu tavsiye ederim bu arada. güzeldir
ucuz yollu kısa vadede iyi performans gösterecek bi fare arıyorum
bunu youtubeda pc hocasıydı sanırım onlar da ovmustu kullanmadım ama guzelmısBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yani öyle diyorlarbunu youtubeda pc hocasıydı sanırım onlar da ovmustu kullanmadım ama guzelmıs
eyvallaheverestin mouselerine bakabilrisin
inceleyecem hocam100-200 arası gayet güzel mouse ler alabilirsin everest e bi bak