The story about good
Ultra Üye
Herkese merhabalar toplamda 7000 TL (küsürat - yuvarlama) değerinde her biri birbirinden değerli ve neredeyse hepsi serfitikalı çok sayıda kurs Udemy üzerinde ücretsiz olmuş durumda. Aslında ücretsiz sayılmazlar, özel kupon linkleri kullanılarak ücretsiz olarak satın alınabiliniyor.
Yani teknik olarak halka açık olarak ücretsiz olmadıklarını söyleyebiliriz ki bu da kursların değerini arttırıyor.
Asıl konumuza gelecek olursak, Java Jquery web development'tan tutun python'a kadar var. Hatta photoshop ve çok farklı ve önemli konularda önemli kurslar var. Yalnız kursların neredeyse tamamı ingilizce, bunuda belirteyim.
Ben linkleri kopyalamıştım, isimleriyle uğraşmak çok zor olduğu için sadece linkleri bırakıyorum. Zaten linkleri kullanarak giriş yapacağınız için siz kursların içeriğini göreceksiniz.
Kuponlar günceldir.
Yani teknik olarak halka açık olarak ücretsiz olmadıklarını söyleyebiliriz ki bu da kursların değerini arttırıyor.
Asıl konumuza gelecek olursak, Java Jquery web development'tan tutun python'a kadar var. Hatta photoshop ve çok farklı ve önemli konularda önemli kurslar var. Yalnız kursların neredeyse tamamı ingilizce, bunuda belirteyim.
Ben linkleri kopyalamıştım, isimleriyle uğraşmak çok zor olduğu için sadece linkleri bırakıyorum. Zaten linkleri kullanarak giriş yapacağınız için siz kursların içeriğini göreceksiniz.
Kuponlar günceldir.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Zamanında ne güzeldi ne uyarılar yedim ne arkadaşlıklar kurdum buralar biraz değişmiş. Kategorinin ismini bile değiştirttik hey gidi günler : D Lazerli köpek emojisinide zamanına Anaximous'a yapmıştım (ismi değişti) emoji olmuştu. Uzun zamandır buralarda olmadığım için bir acayip hissettim. Beni hatırlayan herkesede ayrıca selamlar.
(önemli not: Kategori için haber bölümü aradım ancak en mantıklı kategori burasıydı, bayadır buralarda yokum kategorileri pek hatırlamıyorum olmazsa doğru bölüme taşıyın lütfen uyarı vermeyin o kadar zamanın ardından iyi bir amaç için giriş yapmış bulunuyorum kötü ayrılmayayım)