- Yasaklandı
Banlı Üye
Udemy de Python dersi almak istiyorum, yazılım hile ve 3. parti yazılım kodlamak için bana bir kurs önerebilir misiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
kanka 3. bıraktığınada bir bakıcam1.Python ile sıfırdan ileri seviye programlama
2.Complate Python developer in 2022:Zero to Mastery ( İngilizce bilgin iyi ise bu da baya iyi ben beğenmiştim)
3. Python programlama eğitimi a-z (Mehmet tek) (bunu da alternatif olarak bırakıyorum)
Rica ederim ne demek, hile konusunda da yani sana kurs içeriğinde şu hile nasıl yazılır anlatmıyor ama yapman için gerekeni veriyor. Balık verme tutmayı öğret hesabı kurslar fiyat olarak çok bir şey değil zaten zararı olmaz sana nacizane tavsiyem kendine bir kural koy farzı misal günde 2 saat her gün ne işin olursa olsun onu uygula 2 saat bak yoksa çok çabuk unutuluyor.teşekkürler kanka bunların içerisinde hile kodlama v.s varmı?
kanka 3. bıraktığınada bir bakıcam
tamam ama nerden bulabilrim işteEn çok satılan ve iyi puanları olan dersleri seçmeni tavsiye ederim.
Dostum nasıl sorular soruyorsun anlam veremiyor Konu başlığında demişsin. Gireceksin Udemy hangi dilde istiyosan kategoriye geleceksin. Filtreliceksin bu kadar yani.tamam ama nerden bulabilrim işte
elimde kurs olan udemy hesapları var da o yüzden hangi kursu önerirsininiz sormak istedimUdemy de ki dersler işine yarayabilir fakat doğru dersi seçmen gerekiyor. Eğer tatmin olmadığın veya öğrenemediğin bi dersi alırsan senin için çok büyük zaman kaybı olur. 1 ay içerisinde Geri iade edebilme şansın var ona göre doğru dersi bulmalısın.
3. part yazılım öğretmiyordu derslerine baktım amaPython sıfırdan diye bir kurs vardı toplam 50 video onu öneriririm
google da udemy kursları var ama hepsi paralı diye biliyorum maddi durumun iyise ordan kurslara katılabilirsinUdemyde python dersi almak istiyorum yazılım hile ve 3 part yazılım kodlamak için bana bir kurs önerebilirmisiniz?
Udemyde python dersi almak istiyorum yazılım hile ve 3 part yazılım kodlamak için bana bir kurs önerebilirmisiniz?