ufak bi sorum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hile ile çoğu oyunda zevk alırsın :) banlanma gibi şeyler canını sıkabilir ama

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hileyle başladığın zaman nasıl yapman gerektiğini oyun stratejisini kavrarsın 0 dan başlamış bir insanla hileyle arasında ben fark olucağını düşünüyorum yarın bir gün hileyi bıraktığın zaman çok faydasını görürsün

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Lolün sistemi diğer oyunlardan çok farklı ilk baştıa çok sıkılırsın ama sonra bağımlısı bile olabilirsin özellikle sc kullanırsan acayip sarıyor

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence hilesiz kesinlikle zevk alırsın ilerleyen zamanlar da sinir hastası olursun :cryangry:
Post automatically merged:

Kolsuzsan hile ile daha çok zevk alırsın
kollu olsan ne oluyor ki afk kalana mı feedleyene mi 0 IQ adamlara mı hangisi ile başa çıakcaksın

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende çok merak ettiğim için script yükliyecem onaylı üye olmaya çalışıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Script sizi ilah yapmaz çoğunlukla oyun bilgisi de istiyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ilk başta mutlaka sarar sonradan diğer oyunlar gibi illa bir zaman sonra sıkar :)

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
uzun yıllardır oynuyorum malesef ki bi yerde sinirlerim zıplıyor 1 günde lig düştüğüm de oldu kapatıyorum oyunu aylar sonra açıyorum

Üye
7 HİZMET YILI
dostum bencede hıc baslama kanser olursun tek basıma tasırım dıyorsan basla yoksa uzk dur

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kişiden kişiye değişir belki seversin oyunu ben 220lwl oldum bugun oyunda öyle söyleyeyim.
Fakat lol hile kullanarak zevk alabilecegin bir oyun değil kendi performansını vermelisin.
Oyun p2w değil.

Üye
7 HİZMET YILI
Ben de Yeni Başladım FPS Oyuncusuyum CS1.6'dan Tut zulu, SF2, PUBG Aklına Ne Gelirse Full FPS Oynadım Bu Güne Kadar.
Hatta Senin Gibi Düşünüyorum Hile Yapsam mı Yapmasam mı Diye. Bir Kaç El Oynadım Hilesiz Bu Saatlerde Kafa Dengi İnsanlar Var Hep Bence Hilesiz Başla Zevkli Ama Bir O Kadar da Kanserr :D

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben denedim 5 6 maç ama scprit normal oynamaktan daha zor kafasına göre hareketler yapıyor dodgelar iyi

Work SMART
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
do not play with cheat from the start you need to get the felling how the game works

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
lole başta alışman lazım alışana kadar sıkılabilirsin ama mantığı mobile legends ile aynı yani sadece heroları öğrenmen lazım neyin ne işe yaradığını bilmen gerek o kadar
Post automatically merged:

hile konusuda kullanabilirsin zevk alırsın milletle dalga geçersin 1v1 filan atarsın zevkli olacağını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...