Ufak Bir Hile Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Everybody Lies
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar

Hepimiz oyunda arapların deli gibi hile kullandığını hilelerinde duvar arkası sıkma hızlı düsme yüksek zıplama vs oldugunu biliyoruz.
Ben admin ve modlarımızdan (Programlama bilen arkadaslarımızdan) şöyle birşey rica ediyorum hile yazmak meşakkatli bir iş diye biliyorum.
Bunun yerine şu arapların deli gibi kullandığı hileyi bulsakda ona "sahte lisans" dosyası yapsak olmazmı acaba ?

İyi Forumlar :mum:

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yüksek zıplama hızlı düşme hilesi menüye eklenirse ne olur biliyor musun

Sitede 10 dan fazla konular oluşacak pubg mobileden hile yedim diye böyle birşeye gerek yok %100 ban atar :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Zıplayarak sekmeden akm ile vuruyorlar,, arkadaşımla duo x squad girmiştik araçtaydık karbon yedik mi ne oldu bilmiyorum

Everybody Lies
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yüksek zıplama hızlı düşme hilesi menüye eklenirse ne olur biliyor musun

Sitede 10 dan fazla konular oluşacak pubg mobileden hile yedim diye böyle birşeye gerek yok %100 ban atar :)
Araplar kullanıyor ve ban yemiyorlar onların kullandığı hileyi crackleyelim diyorum hile yazalım demiyorum

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Çok bayılıyorsan hilenin adı Fendi. İndir, kullan, banını ye, yeni hesap aç. Bunun gibi bir iş ile sürekli uğraşacaksan adını verdik.

Everybody Lies
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok bayılıyorsan hilenin adı Fendi. İndir, kullan, banını ye, yeni hesap aç. Bunun gibi bir iş ile sürekli uğraşacaksan adını verdik.
Bu adamlar sürekli olarak banlanıyorsa neden hep royalpassları 50 - 60 larda ? Banlanıp Banlanıp paramı yatırıyorlar Arap Prenslerine karsımı oynuyoruz paraları gani heralde

Everybody Lies
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gerçekten ben de anlamış değilim.
Adamların hileleri özel ücretli ama adını bilmiyorum fendi falan bize ezberlettikleri beleş hile googleye hile yaz hiç birşey bilme fendi cıkıyor karsına bunun birde parayla satılanı var ona bir ***** ile sahte lisans yaparsak bizde rahat ederiz diye düsünüyorum

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
şuanda no recoil varken ban yedik die ağlıyolar onu yaptıkları zaman konuların 3 te 2 si banlandım olur ve bunada gerek yok :)

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
o vatansızlarda para çok . adamlar arabyla uçup groza ile havada vuruyorlar valla. ama ban yok. sen esp aç ban atıyorlar. adaletini....

Everybody Lies
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
o vatansızlarda para çok . adamlar arabyla uçup groza ile havada vuruyorlar valla. ama ban yok. sen esp aç ban atıyorlar. adaletini....
bende o yüzden diyorum ya kardesim onların para verdiği hileye sahte lisans yapsak daha iyi olmazmı

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bu adamlar sürekli olarak banlanıyorsa neden hep royalpassları 50 - 60 larda ? Banlanıp Banlanıp paramı yatırıyorlar Arap Prenslerine karsımı oynuyoruz paraları gani heralde
Banlanmayan arkadaşlar ise VIP hile kullananlar. Paran varsa onada çözüm var. :) bu tür hilelerin free'si anlık ban atar.

Everybody Lies
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Banlanmayan arkadaşlar ise VIP hile kullananlar. Paran varsa onada çözüm var. :) bu tür hilelerin free'si anlık ban atar.
Canım abicim olayın özüde ordaya zaten ben diyorumki vip olana sahte lisans yapalım sonucta adam bunu vip yaparken bir kodla veya benzeri bir şeyle yapıyordur.
Yani hilenin vip'ini ücret ödemeden aktif edebilelim.
Yani Parasız paralı hileyi kullanalım.
Türkçede baska tarz bir açıklama bulursam eklerim. :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kullanıkları hilenin adı SharpShooter. Sadece ESP mevcut. Aylık 50 dolar ücreti var. Ama ban riski sıfır.

Sadece ESPli olsa bile olur fakat MemoryHackers yöneticileri buna sıcak bakmıyor anlaşılan. Çok yere yazdım fakat ilgilenmediler.

Everybody Lies
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kullanıkları hilenin adı SharpShooter. Sadece ESP mevcut. Aylık 50 dolar ücreti var. Ama ban riski sıfır.

Sadece ESPli olsa bile olur fakat MemoryHackers yöneticileri buna sıcak bakmıyor anlaşılan. Çok yere yazdım fakat ilgilenmediler.
1 Doların Türkiyedeki karlışıgına güncel olarak bakarlarsa ısınırlar umarım :)

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Gerek yok forumdaki hileler zaten iyi adamlar arkaası sıkıyor ama oyun sonu ban yiyorlar iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...