Kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Çok küçük olduğu zaman da performans kaybı oluyor. Mouse bildiğin oyuncak gibi, cidden pişmanım50tl daha kat steelseries rival 110 al bence büyükde değil steel seriesden şaşmam mousede tek geçerim.
rival 300s var çok memnunum performans ürünü arkadaş bütçesi düşük diye rival 110 dedim bilmiyorum onu rival 300s iyi en azındanKullanıyorum ve hiç memnun değilim. Çok küçük olduğu zaman da performans kaybı oluyor. Mouse bildiğin oyuncak gibi, cidden pişmanım![]()
sağolasın hocam bakıcamLogitech G300 s 160 lira on numara ele tam oturuyor makro üzelliği ve fonksiyon tuşları var
bakıcam hocam sağolasınRampage SMX R44 Kullanıyorum bakmanı tavsiye ederim
doğru söylüyorsun ama bi fareye o kadar vermek koyar adamarival 300s var çok memnunum performans ürünü arkadaş bütçesi düşük diye rival 110 dedim bilmiyorum onu rival 300s iyi en azından
eyvallah reis bakıcamLogitech g102 öneriyorum
sağol hocam bakıyorumLogitech G300 S
rampage smx r44Arkadaşlar 150 tl ye kadar fiyat performans fare önerir misiniz yıllardır ufak fare kullanıyorum çok büyük fareleri söylemeyin lütfen kullanamıyorum
gamepwoer al knk memnun kalrısnArkadaşlar 150 tl ye kadar fiyat performans fare önerir misiniz yıllardır ufak fare kullanıyorum çok büyük fareleri söylemeyin lütfen kullanamıyorum