Üye
Arkadaşlar Su İnjectoru bulamadım Elinde Olan Varsa Paylaşırmı ?
lütfen söle işteenesylmzz1' Alıntı:dll var konulara iyi bak
çalışıyor demeenesylmzz1' Alıntı:link atıyorum bkle
http://memoryhackers.org/konu-ughf-wolfxen-menu-cracked-download-available.mh?pid=262612#pid262612
zalamalanxd1' Alıntı:BersahWT' Alıntı:enesylmzz1' Alıntı:bende aynı hatayı verıyor yine açamıyorm coğu dosyayı ya açmak için izniniz yok diyo birde tam yetkiyim
Kardeşim Ozaman Bilgisayarında (Trojen) Gibi Bir Virüs Vardır Oda Dosyalarına Sızmıştır Ve Bu Trojen Vb. Dosyalarını Kilitlemiştir.
dllsinide verir misin he bide süresiz kullanım deme bu injector
enesylmzz1' Alıntı:Suan Log Veren Var Diyor Ama Bilmiyorum
BersahWT' Alıntı:zalamalanxd1' Alıntı:BersahWT' Alıntı:enesylmzz1' Alıntı:bende aynı hatayı verıyor yine açamıyorm coğu dosyayı ya açmak için izniniz yok diyo birde tam yetkiyim
Kardeşim Ozaman Bilgisayarında (Trojen) Gibi Bir Virüs Vardır Oda Dosyalarına Sızmıştır Ve Bu Trojen Vb. Dosyalarını Kilitlemiştir.
--------------------Buyur Kardeşim--------------------
LinkBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ve Bu Arada Günceldir Ve Sınırsız Bir İnjectördür.. (dll de eklendi)
Yardımcı Olabildiysem +1 Rep Vererek Teşekkür Edebilirsin..
![]()
zalamalanxd1' Alıntı:enesylmzz1' Alıntı:Suan Log Veren Var Diyor Ama Bilmiyorum
doğru diolar log verdi
BersahWT' Alıntı:zalamalanxd1' Alıntı:BersahWT' Alıntı:enesylmzz1' Alıntı:bende aynı hatayı verıyor yine açamıyorm coğu dosyayı ya açmak için izniniz yok diyo birde tam yetkiyim
![]()
log verior mu
xgıncode doluyor doldu wolftü gelmiyor kardeşim log yok ama girmior oyunaBersahWT' Alıntı:zalamalanxd1' Alıntı:enesylmzz1' Alıntı:Suan Log Veren Var Diyor Ama Bilmiyorum
doğru diolar log verdi
BersahWT' Alıntı:zalamalanxd1' Alıntı:BersahWT' Alıntı:Kardeşim Ozaman Bilgisayarında (Trojen) Gibi Bir Virüs Vardır Oda Dosyalarına Sızmıştır Ve Bu Trojen Vb. Dosyalarını Kilitlemiştir.
![]()
log verior mu
Kardeşim Log Veriyordu Fakat Güncellendi Şuanlık Vermez Gibi Duruyor (Fakat Bu Bilgisayardan Bilgisayara Değişir)..
Kardeşim Xincode Açıldığı Zaman Hemen Injecte Basıcaksın ..zalamalanxd1' Alıntı:xgıncode doluyor doldu wolftü gelmiyor kardeşim log yok ama girmior oyunaBersahWT' Alıntı:zalamalanxd1' Alıntı:enesylmzz1' Alıntı:Suan Log Veren Var Diyor Ama Bilmiyorum
doğru diolar log verdi
BersahWT' Alıntı:zalamalanxd1' Alıntı:dllsinide verir misin he bide süresiz kullanım deme bu injector
![]()
log verior mu
Kardeşim Log Veriyordu Fakat Güncellendi Şuanlık Vermez Gibi Duruyor (Fakat Bu Bilgisayardan Bilgisayara Değişir)..
video çeker misin repini vericemBersahWT' Alıntı:Kardeşim Xincode Açıldığı Zaman Hemen Injecte Basıcaksın ..zalamalanxd1' Alıntı:xgıncode doluyor doldu wolftü gelmiyor kardeşim log yok ama girmior oyunaBersahWT' Alıntı:zalamalanxd1' Alıntı:enesylmzz1' Alıntı:Suan Log Veren Var Diyor Ama Bilmiyorum
doğru diolar log verdi
BersahWT' Alıntı:--------------------Buyur Kardeşim--------------------
![]()
log verior mu