Çözüldü UI b recordda takılı kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Lol sc açarken a b record yazıyor emit controller yazıyor sonra hile açılmıyor a b recordda kalıyor

not: pc modem reslendi

Çözüm
aldığın hata bu şekilde olduğu düşünüyorum
1662653275821-png.78426

dostum öncelikle
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
3-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

4.-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
5- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Bu konuya da göz atmayı unutma : https://memoryhackers.org/konular/hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571/...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Lol sc açarken a b record yazıyor emit controller yazıyor sonra hile açılmıyor a b recordda kalıyor

not: pc modem reslendi
hileyi silip, %temp% , Prefetch, temp gibi dosyaların içindekileri temizleyip antivirüs programlarının kapalı olduğundan emin olup google adblock vs kapalı olduğundan emin olup tekrar dener misiniz? ve hangi tarayıcıdan giriş yapmaya çalışıyorsunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hileyi silip, %temp% , Prefetch, temp gibi dosyaların içindekileri temizleyip antivirüs programlarının kapalı olduğundan emin olup google adblock vs kapalı olduğundan emin olup tekrar dener misiniz? ve hangi tarayıcıdan giriş yapmaya çalışıyorsunuz?
Sildim yeniden yükledim belirtilen dosya konumlarını temizledim antivirüs kullanmıyorum zaten adblock da yok kullandıgım tarayıcı chrome veri alınıyor lütfen bekleyiniz kısmında kalıyor gene

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
1662653275821-png.78426

dostum öncelikle
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
3-

4.-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Bu konuya da göz atmayı unutma : https://memoryhackers.org/konular/hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571/

bunları sıralı bir şekilde yap

Çözüm
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1662653275821-png.78426

dostum öncelikle
3-

4.-

Bu konuya da göz atmayı unutma : https://memoryhackers.org/konular/hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571/

bunları sıralı bir şekilde yap
bunları yaptıktan sonra çözüm oldu mu knk ? bizi de bilgilendirirsen güzel olur. ty

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...