Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Zelenski,Ukrayna için savaşacak tüm yabancı gönüllülere aylık 100.000 Grivna (46.000 TL~) ödeyeceğini açıkladı.
Güle güle reis sana kolay gelsin ztn avrupada bi işe girsen onun yarısı kadar alırsın canını yolda mı buldunZelenski,Ukrayna için savaşacak tüm yabancı gönüllülere aylık 100.000 Grivna (46.000 TL~) ödeyeceğini açıkladı.
evet hocam canımı yolda buldumGüle güle reis sana kolay gelsin ztn avrupada bi işe girsen onun yarısı kadar alırsın canını yolda mı buldun![]()
ben geliyorum![]()
ukrayna konsolosluğundan hemen baslatiyorum islemleriniziNereye basvuruyoruz nasıl gideriz giderm ben de
Ukrayna çok iyi direniyor bakalım sonuçları hepberaber görücezkanka eşit ülkeler savaşıyor olsa gitmek düşünülürdü ama rusyadan bahsediyoruzorayı alana kadar durmamaya kararlı
Kanka bi çok ülkeden destek alıyor. rusyayı da destekleyen ülkeler var lakin şu an kendi imkanları ile girmeye çalışıyor ve yavaş bir şekilde sanırım çok fazla yıkım yapmak istemiyor çünkü bir de geri ayağa kaldırması var bunu. direk baskı üzerinden almak istiyorUkrayna çok iyi direniyor bakalım sonuçları hepberaber görücez
Ve bildiğim kadarıyla eski sovyetlerden zırhlıları kullanıyorlar nasıl olsa alırız diye tüm gücüyle saldırmıyorlar ama ukrayna da cok iyi direniyor hakkını yememek lazımKanka bi çok ülkeden destek alıyor. rusyayı da destekleyen ülkeler var lakin şu an kendi imkanları ile girmeye çalışıyor ve yavaş bir şekilde sanırım çok fazla yıkım yapmak istemiyor çünkü bir de geri ayağa kaldırması var bunu. direk baskı üzerinden almak istiyor
olabilir son zamanlarda pek takip edemedim son yaşanılan olayları. bir de şöyle bir şey duydum kesin mi emin değilim sanırım ukraynaya kapılarımızı açmışız diye duydum. bizim aramız putin ile baya iyi uraynalıları ülkemize almak ki eğer doğru ise umarım putin ile aramızı bozmazVe bildiğim kadarıyla eski sovyetlerden zırhlıları kullanıyorlar nasıl olsa alırız diye tüm gücüyle saldırmıyorlar ama ukrayna da cok iyi direniyor hakkını yememek lazım
Fark ettiysen türkiye yaptırım yapmıyor sadece kınıyoruz diyorolabilir son zamanlarda pek takip edemedim son yaşanılan olayları. bir de şöyle bir şey duydum kesin mi emin değilim sanırım ukraynaya kapılarımızı açmışız diye duydum. bizim aramız putin ile baya iyi uraynalıları ülkemize almak ki eğer doğru ise umarım putin ile aramızı bozmaz
Tabii hemen başlat işlemlerimiziukrayna konsolosluğundan hemen baslatiyorum islemlerinizi
para icin savasmayi gectim kendi ulken icin savaspara için savaşacaksan hiç gitme bro![]()
Para olmadan savasmaz gıbımı gelıyo bu arkadaspara icin savasmayi gectim kendi ulken icin savas![]()
Valla para olmadan da savasilir aileni korumak içinPara olmadan savasmaz gıbımı gelıyo bu arkadas![]()