Ukulele tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bugün evin yanındaki avm’de zuhale gittim ve fiyatlara baktım. Himym dizisinde cristin milioti ukulele çalaran la vien rose şarkısını söylüyordu. Onu dinletip en yakın tona sahip olanı sorduğumda şak diye çıkarıp 5000 liralık ukulele koydular önüme. Daha yeni başlicam çalmaya güzel bir ses istiyorum. Bütçe max 1000 lira. Maalesef üstüne çıkamam. Çünkü para yok. Bütçeme uygun güzel seçenekler önerirseniz sevinirim. (Bütçemin çok sınırında olan ürünler için eğer gerçekten değecekse uğraşır bulur bir şekilde denkleştiririm öneri söyleyin yeter.)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI

Puka Pk100 Maun Soprano Ukulele benim tavsiyem zuhal gibi yerler zaten hep pahalı olur internetten bakmanı tavisye ederim​

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Zaten ukulele'nin ortalama fiyatları 500 civarı bana kalırsa burda öneri almak yerine yüz yüze görüşebileceğin biri bul ona sor derim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
izmirdeyim pandemiden hemen önce 250 liraya bir tane soprano ukulele aldım, max 600e çok güzellerinden bulursun. zuhal yine yapmış yapacağını milleti kazıklamayı deniyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bugün evin yanındaki avm’de zuhale gittim ve fiyatlara baktım. Himym dizisinde cristin milioti ukulele çalaran la vien rose şarkısını söylüyordu. Onu dinletip en yakın tona sahip olanı sorduğumda şak diye çıkarıp 5000 liralık ukulele koydular önüme. Daha yeni başlicam çalmaya güzel bir ses istiyorum. Bütçe max 1000 lira. Maalesef üstüne çıkamam. Çünkü para yok. Bütçeme uygun güzel seçenekler önerirseniz sevinirim. (Bütçemin çok sınırında olan ürünler için eğer gerçekten değecekse uğraşır bulur bir şekilde denkleştiririm öneri söyleyin yeter.)
300 600 arası bir fiyat aralığında almanı öneririm sonuçta bir hobi fazla paralar dökmene gerek yok küçük müzik mağazalarından almanı öneririm genelde uygun oluyorlar

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ilk müzik aleti için döküntü değilse tabii en mantıklısı ikinci el bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...