Irkçılık ? Onların benim ülkemde benden daha fazla hakka sahip olması beni çileden çıkarıyor. Hastaneye gittim suriyeli kimliğini çıkartıp sıra beklemeden en önden muayene odasına girdi ?? Hepsi gitsinler ülkelerine bunu ırkçılık olarak görüyorsan sende onlar gibi gidebilirsin.Arkadaşlar anlıyorum, ben de sizler gibi mülteci sorununa ciddi bir haykırış içerisindeyim. Ama "yeter artık bu mülteci politikasından ciğerimiz soldu" diyerek ülkeyi suçlamak tamam ama "yeter artık bu suriler ve afganlardan ciğerimiz soldu defolsunlar" bariz bir şekilde ırkçılığa kaymakta. İnanın aynı yolun yolcusuyuz benim de ciğerim soldu, ama devlet büyüklerinin bu sorunu benimsemesi için ilk yolu tercih etmeliyiz. Diğer türlü kimse kale almaz. Umarım giderler bu arada![]()
Kim 5-6 bin lira alıyor "devletten"? Mültecilere verilen tüm yardım ve paralar AB'nin Türkiye'ye verdiği fondan karşılanıyor. Hazineden bir kuruş çıkarılmıyor. Ayrıca:Irkçılık ? Onların benim ülkemde benden daha fazla hakka sahip olması beni çileden çıkarıyor. Hastaneye gittim suriyeli kimliğini çıkartıp sıra beklemeden en önden muayene odasına girdi ?? Hepsi gitsinler ülkelerine bunu ırkçılık olarak görüyorsan sende onlar gibi gidebilirsin.
Adamlar 5-6 bin lira devletten yardım alıyor benim bankaya 50 lira borcum var diye boğazıma yapışıyorlar.
Tok açın halinden ne anlar. Böyle devam et.Kim 5-6 bin lira alıyor "devletten"? Mültecilere verilen tüm yardım ve paralar AB'nin Türkiye'ye verdiği fondan karşılanıyor. Hazineden bir kuruş çıkarılmıyor. Ayrıca:
Poliklinik Hizmetlerinde Öncelik Sırası Kimindir?
2016/22 sayılı genelgeye göre öncelik sıralaması aşağıdaki gibidir:
Mültecilerin "resmi" bağlamda bir öncelikleri yok. O üniversiteye sınavsız alınmadır şudur budur o da asılsız abi. Biz YKS'de yeterince başarılı olduktan sonra özelde burslu bir şekilde okuyup burs maaşı alabiliyorken mültecilerin devlette birinci ve ikinci öğretimleri ücretli. O Katarlılar için askeri tıp fakültesi muhabbeti gibi, hepsi saptırılmış ve istismar edilen konular. Ve konudan bağımsız lütfen her yorumumun altında bana savruk savruk cevaplar verme, her seferinde olabildiğince kibar ve empatiyle yaklaşmaya çalışıyorum. Burnumdan getiriyorsun
- Acil vakalar (Ani gelişen hastalık, kaza, yaralanma ve benzeri durumlar ile ivedilikle tıbbi müdahale yapılması gerektiğine hekim tarafından karar verilen vakalar),
- Engelli hastalar,
- Hamileler,
- Hizmetteki TSK, J.Gn.K.lığı ve S.G.K.lığı rütbeli personeli
- Harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleri ile malül ve gaziler ile aileleri,
- 65 yaş üstü hastalar,
- Yedi yaşından küçük çocuklar,
- Öncelikli olarak garnizon dışından sevkle gelenler olmak üzere, hizmetteki TSK, J.Gn.K.lığı ve S.G.K.lığı personeli ve bakmakla yükümlü olduğu kişiler,
- Emekli TSK,J.Gn.K.lığı ve S.G.K.lığı personeli ve bakmakla yükümlü olduğu kişiler
Karşındakini tanımadan konuşuyorsun ya içim gidiyor. Tokmuş, aah Caner ahTok açın halinden ne anlar. Böyle devam et.
İstemeden kaba bir dil kullandığım için özür dilerim. Ayrıca başka yorumlarınızı cevapladığımı hatırlamıyorum.Karşındakini tanımadan konuşuyorsun ya içim gidiyor. Tokmuş, aah Caner ah
Konuşarak anlaşabildiğimiz sürece hiçbir sorun yok benim için, kaba konuştuysam ben de üzgünüm.İstemeden kaba bir dil kullandığım için özür dilerim. Ayrıca başka yorumlarınızı cevapladığımı hatırlamıyorum.