Ultra Üye
Bildiğiniz gibi bir kaç ay önce leaguebot Ultimate (LeagueBot ile level kasın.) programını paylaşmıştım Özelime mesaj atanlar oldu leaguebot konusuna neden kilit attırdın link nerede tarzında hepsine cevap vermek amaçlı bu konuyu açıyorum ( sadece onlar için değil.) leaguebot neden çalışmıyor diye konu açanlar da dahil
Ultimate LeagueBot fixlendi arkadaşlar leaverbuster ceza veriyor afk kalıyor artık yani kullansanız da bot hareket etmiyor artık basede öylece bekliyor.
Yapımcının Discorddan Yaptığı Açıklama ( Bulamazsınız Discordunu Kapattı.)
"LeagueBot'u durduruyorum 2,3 kendini bilmiş insan benim programladığım uygulamayı sahipleniyor bu yüzden durdurmak zorundayım bedava sürüm kapatılacak "

umarım bundan sonra ultimateleague bot neden çalışmıyor fix mi yedi link nerede yorumları mesajları görmem.
Önereceğim Bot Elixirbot var parayla satılıyor.
iyi forumlar.
Ultimate LeagueBot fixlendi arkadaşlar leaverbuster ceza veriyor afk kalıyor artık yani kullansanız da bot hareket etmiyor artık basede öylece bekliyor.
Yapımcının Discorddan Yaptığı Açıklama ( Bulamazsınız Discordunu Kapattı.)
"LeagueBot'u durduruyorum 2,3 kendini bilmiş insan benim programladığım uygulamayı sahipleniyor bu yüzden durdurmak zorundayım bedava sürüm kapatılacak "

umarım bundan sonra ultimateleague bot neden çalışmıyor fix mi yedi link nerede yorumları mesajları görmem.
Önereceğim Bot Elixirbot var parayla satılıyor.
iyi forumlar.