Uncharted Filminin Çekimleri Tamamlandığı Duyuruldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
:yazı:

Ünlü oyun serisi "Uncharted" in filmi uzun süredir denendi. Pandemi ve çeşitli nedenlerle uzun süre ertelenen filmin çekimleri nihayet tamamlandı. Herhangi bir sorun yoksa, Uncharted 16 Temmuz 2021'de piyasaya sürülecek.

Sony'nin geliştirdiği en ünlü oyun serilerinden Uncharted, bu sefer şansını beyaz perdede denemeyi umuyor. Popüler PlayStation oyun serisi "Uncharted" ın film uyarlaması tamamlandı, grafikleri ve dinamik hikayesi hayata geçirildi. Pandemi ve çeşitli nedenlerle filmin ilk görüntüleri ertelendi ve önümüzdeki birkaç hafta içinde gösterime girecek.

Bu filmin kahramanı, Marvel Sinematik Evreninde Örümcek Adam'a da hayat veren Tom Holland ve yönetmenliğini Ruben Fleischer üstleniyor. Tom Holland'a ek olarak, aktörler Antonio Banderas, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabrielle Patricia Meeden (Patricia Meeden) ve Sarah Patrick (Sarah Patrick) da filmin oyuncuları.

:resim:

1.jpg

Filmin vizyon tarihi belli

Çekimlerin biteceği haberi ile ekip, ana karakterimiz Sully'nin giyeceği gömleği paylaşarak hayranları uyandırmaya başladı. 16 Temmuz 2021'de gösterime girmesi planlanan Uncharted filmi şimdi düzenlenecek ve görselleştirilecek. Elbette bu filmin de birçok film gibi ertelendiğini görüyoruz, çünkü artık bir salgın durumundayız. Şimdiye kadar salgın ortadan kalkmış olsa da, uzun süredir vizyona girmeyi bekleyen pek çok film var. Tüm bu filmler yeniden gösterime gireceklerini duyurduğunda, tüm filmler yavaş yavaş yeni tarihler alacak.

:resim:

2.jpeg

Peki filmde "Uncharted" oyununda gördüğümüz dinamik sahneleri görmek ister misiniz? "Uncharted" filmi için umut dolu musunuz? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.​

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bakalım nasıl olacak umarım güzel olur heyecanla bekliyorum

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
izlemeyi düşünüyorum bakalım güzel bir film olacak mı.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tüm serilerini oynadım umarım oyunda bulunan hikayeyi film olarak bize yansıtmayı başarabilirler günümüz teknolojisinde bence efsane olur gibi geliyor

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Umarım Güzel Olmuştur Kesinlikli İzlemeyi Düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Uncharted gibi bir filme keşke daha masküler bir oyuncu getirselerdi. Tom Holland biraz cılız kalıyor açıkcası.

Üye
6 HİZMET YILI
Sabırsızlıkla bekliyorum güzel bir diziye benziyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oyunu gibi sürükleyici olursa tadından yenmez

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hayatım boyunca ps de oynadığım en eğlendiğim oyundu. filmi merakla bekliyorum inşallah assasin creed gibi olmaz çünkü filmi rezaletti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...