Çözüldü Uncharted hata raporu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TruckersMP Old Admın
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Merhaba Ben 1 Tane Bir Oyun İndirdim uncharted 4 Biliyorsunuz dur Bu Oyunu Açtım da Sürekli bu Hatayı alıyorum bu hatayı nasıl çöze bilirim Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi Oyun Korsan Değildir
Sorun Bildir 2.02.2023 00_31_39.png

Sorun Bildir 2.02.2023 00_36_49.png

Son düzenleme:
Çözüm
Steam ve benzeri platformlardan indirdiyseniz oyunun dosya bütünlüğünü kontrol edin. Korsan sürüm olarak indirdiyseniz dosya doğrulama exe'si var mı diye bir kontrol edin. setup yanlış veya eksik yapılmış olabilir dosyalarınızı kontrol edin ve anti virüsünüzü kapatarak tekrar yükleyin. ekran kartı sürücüleri ve vcredist,directx, .netframework gibi sürücüler güncel değildir. Bir çok sorundan kaynaklı crash vermiş olabilir, spesifik bir hata kodu belirtmemiş oyun.
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Steam ve benzeri platformlardan indirdiyseniz oyunun dosya bütünlüğünü kontrol edin. Korsan sürüm olarak indirdiyseniz dosya doğrulama exe'si var mı diye bir kontrol edin. setup yanlış veya eksik yapılmış olabilir dosyalarınızı kontrol edin ve anti virüsünüzü kapatarak tekrar yükleyin. ekran kartı sürücüleri ve vcredist,directx, .netframework gibi sürücüler güncel değildir. Bir çok sorundan kaynaklı crash vermiş olabilir, spesifik bir hata kodu belirtmemiş oyun.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Steamden veya epicden indirdiyseniz dosyayı doğrularyın ve uyumluluk ayarlarını giderin sorun çözülür siye tahmin ediyorum

TruckersMP Old Admın
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Korsan knk oyun ve doğrulama exe si de yok ama yardımın için tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...