- Yasaklandı
Dostum güzel bir oyun diyorsunda fikrini yazmamışsın? Mekanikleri nasıl oynanışı nasıldır? oyunun türü ne? mmo/metin tabanlı mı?/moba mı bunları belirtmelisin.Güzel Bir Oyun
bedava bir oyun denemeye değerDostum güzel bir oyun diyorsunda fikrini yazmamışsın? Mekanikleri nasıl oynanışı nasıldır? oyunun türü ne? mmo/metin tabanlı mı?/moba mı bunları belirtmelisin.
Arkadaşlar oynamadıysanız yorum yapmayın, netim kötü zaten fikir istemeden direkt indirsem sormazdım.. Oynayan kişiler yorum yazarsa daha sağlıklı olur.bedava bir oyun denemeye değer
İnternetin kötüyse okey dostum özür dilerim bi bakayım oyuna sonra döneyim sana fikrimi açıkayayımArkadaşlar oynamadıysanız yorum yapmayın, netim kötü zaten fikir istemeden direkt indirsem sormazdım.. Oynayan kişiler yorum yazarsa daha sağlıklı olur.
Kanka senin bakman değil olay benim için indirmene gerek yok. oyunu 1 hafta veya bir kaç gündür oynayan ve zevk alan seven kişiler varsa yazsın dedim. Ama pek yok gibi herneyse.İnternetin kötüyse okey dostum özür dilerim bi bakayım oyuna sonra döneyim sana fikrimi açıkayayım![]()
Paladins tarzı oyunları seviyorum ama moba oyunları (lol /dota 2) tarzı oyunlara önyargı ile bakıyordum, indirip oynamayı düşünüyorum pek bi fikre gerek yok zaten oynamadan tatmin olmuyor insan. Teşeklürler.bende biraz oynadım 1 saat falan fakat güzel bir oyun gibi duruyor ama senin kararırın lol gibi indir dene
fragmanını ve oynayış videolarını izledim paladins lol karışımı bir oyun
aynnen dostum deneyerek görürüsün zaten ama ben 1saat falan oynadım oyuna ısınamadım tam ya hoşuma gitmesi ama senin hoşuna gidebilirPaladins tarzı oyunları seviyorum ama moba oyunları (lol /dota 2) tarzı oyunlara önyargı ile bakıyordum, indirip oynamayı düşünüyorum pek bi fikre gerek yok zaten oynamadan tatmin olmuyor insan. Teşeklürler.
Aynen smite paladins o tarz bi oyun gibi duruyorPaladins tarzı oyunları seviyorum ama moba oyunları (lol /dota 2) tarzı oyunlara önyargı ile bakıyordum, indirip oynamayı düşünüyorum pek bi fikre gerek yok zaten oynamadan tatmin olmuyor insan. Teşeklürler.
Smite oynamıştım beğenmiştim, sonra 15 saat oynadım sıkıldım sildim. Umarım bu oyundada böyle olmaz.Aynen smite paladins o tarz bi oyun gibi duruyor
Pek sanmıyorum. Bağımlı falan olup tüm günümü LOL'de geçirmek istemem dostum sağol. 2-3 saat oyna diyeceksin LOL'ü hiç oynamadım ama 2-3 saat yeteceğini sanmam bağımlılık falan yapar tahminimce çevremdeki çoğu kişi lol oynuyor ben oynamıyorumBunu oynayacağına LoL oyna dostum daha fazla zevk alırsın
güzel oyun tavsiye ederimArkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz Valve'ın yeni (2019 şubat) da çıkardığı underworld oyunu oynanır mı? eğlenceli midir? oynadıysanız fikirlerinizi öğrenmek isterim.
Ekli dosyayı görüntüle 45032