Süper Üye
Açılırsa derken neyi kastdettinizeğer açılırsa her türlü lualarla oynarsın item vermeden para alırsın vs vs
Açılırsa derken neyi kastdettinizeğer açılırsa her türlü lualarla oynarsın item vermeden para alırsın vs vs
bazı fivemlerde kendi launcherı arkada çalışıyor bir nevi scan yapıyor koruma gibi davranıyor bu sebepten her sunucuda açılacağını düşünmüyorum bu yüzden kesin bir cümle kurmak istemedim açılırsa dememdeki maksat buyduAçılırsa derken neyi kastdettiniz
şu an şçinde bulunduğum sunucuda deneyebiliriz elimde lualar var discordda birlikte deneriz ᛟLamePlayer#2902bazı fivemlerde kendi launcherı arkada çalışıyor bir nevi scan yapıyor koruma gibi davranıyor bu sebepten her sunucuda açılacağını düşünmüyorum bu yüzden kesin bir cümle kurmak istemedim açılırsa dememdeki maksat buydu
he aynen rat atıyoruz facebook hesaplarınızı çalıyoruz sonra konuya bile bakmamışsınız 2 farklı link birinde injector var birinde yok bu yüzden vt sonuçları farklıdosyalarda rat olma ihtimali nedir çünkü virüstotalleri pek temiz gözükmüyor?
Hayırfivemde neler yapabiliriz lua executor olarak kullanabilirmiyiz ?
cmd'yi yönetici olarak başlattığınızdan emin olun daha sonra "cd dosya linki" kısmını girmeyi unutmayın.kdmapper.exe Driver.sys bunları yazdıktan sonra hiçbirşey olmadı sorun nedir aceba
(çok hızlı şekilde bişe açılıp kapandı)
"C:\Users\anila\Desktop\Driver (3)\Driver\Driver>kdmapper.exe Driver.sys" Bu kısım da "kdmapper.exe Driver.sys" bloğunu girmeden bir boşluk bırak doğrusu bu şekilde olacak. "C:\Users\anila\Desktop\Driver (3)\Driver\Driver> kdmapper.exe Driver.sys" Eğer hata devam ederse driver loadlamanı engelleyen birşey vardırC:\WINDOWS\system32>cd C:\Users\anila\Desktop\Driver (3)\Driver\Driver
C:\Users\anila\Desktop\Driver (3)\Driver\Driver>kdmapper.exe Driver.sys
[<] Loading vulnerable driver
[+] 10.0.15063.1058
[-] Failed to allocate remote image in kernel
[-] Failed to map Driver.sys
[<] Unloading vulnerable driver
C:\Users\anila\Desktop\Driver (3)\Driver\Driver>
Hocam bu hatayı alıyorum neden olduğu hakkında bir fikriniz var mıdır? Kolay gelsin
dostum herhangi bir lualarla oynayabilirsin demişssin mesela hangi lualar yardımcı olur musunbazı fivemlerde kendi launcherı arkada çalışıyor bir nevi scan yapıyor koruma gibi davranıyor bu sebepten her sunucuda açılacağını düşünmüyorum bu yüzden kesin bir cümle kurmak istemedim açılırsa dememdeki maksat buydu
cheat engine kullanmayı biliyorsan yapabilirsin ancak first scan next scan yapa yapa adresleri bulup değiştireceksin atıyorum üstünde balık var balığı sınırsız yapmayı denersin npcye balık vermeden parasını almayı dene varda var yanidostum herhangi bir lualarla oynayabilirsin demişssin mesela hangi lualar yardımcı olur musun
win10 sürümüm 1703 eski olduğu için olabilir mi?"C:\Users\anila\Desktop\Driver (3)\Driver\Driver>kdmapper.exe Driver.sys" Bu kısım da "kdmapper.exe Driver.sys" bloğunu girmeden bir boşluk bırak doğrusu bu şekilde olacak. "C:\Users\anila\Desktop\Driver (3)\Driver\Driver> kdmapper.exe Driver.sys" Eğer hata devam ederse driver loadlamanı engelleyen birşey vardır
Sanmıyorum ben 1809 kullanıyorum benimkide yeni bir sürüm sayılmazwin10 sürümüm 1703 eski olduğu için olabilir mi?
Hangi oyun ?olmadı üstad çalışmadı oyun cheat engineye geçince kapandı otomatik
metin2'de test edilmemişti demekki çalışmıyormuş.12sky2 pvp server var bitane kendileri guard yapmış orda denedim olmadı