undetected cheat engine lol soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar
undetected cheat engine bldum lole girdiğimde oyundan atmıyor cheat engine açık fakat oyun içinde herhangi arama yaptığım zmn atıyor bu seferde bunun önüne hiçmi geçemeyiz çok tuhaf.. verileri bulsa başka bişey istemiyorum sadece bulsun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
baba bende bu durumdan şıkayetcıyım bı ara arastırdım ama kaldık oyle bısey bulan olursa bılgılendırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka cheat engine sadece offline oyunlarda işinize yarar ya online'da falan pek sanmıyorum

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Offline veya Online bazı kişilerde bu tarz problemler oluyor ya silip yeniden yükleyin yada yeniden başlatıp tekrar deneyiniz. En kötüsü bir alt sürümü ile devam etmeniz olacaktır iyi forumlar.

Üye
5 HİZMET YILI
oradaki arkadaşımızın söylediği gibi, kanka'nın hile mekanizması sadece çevrimdışı çalışıyor

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
cheat engine it's just for offline, isn't it?

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Cheat engine ile neyi değiştirmeyi hedefliyorsun? Loldeki veriler anlık olarak server üzerinden çekiliyor, yani senin canın verdiğin hasar hızın manan vs serverdeki ile tutmazsa oyundan atıyor. Muhtemelen rito ram üzerinde arama yaptığını fark edip müdahale edeme diye oyunu kapatıyordur, ki etsen bile serverle çakışma olursa yine oyundan atacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hile motoru bu yüzden çevrimdışı oyunlar için en iyi çalışır

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cheat engine ile neyi değiştirmeyi hedefliyorsun? Loldeki veriler anlık olarak server üzerinden çekiliyor, yani senin canın verdiğin hasar hızın manan vs serverdeki ile tutmazsa oyundan atıyor. Muhtemelen rito ram üzerinde arama yaptığını fark edip müdahale edeme diye oyunu kapatıyordur, ki etsen bile serverle çakışma olursa yine oyundan atacaktır.
dostum kısaca anlatayım mesela pubg lite'de 50 mermi aratıyordum sonra 49 48 o mermiyi buluyordum veriyi değiştiremesemde kitliyebiliyordum ne kadar sıksamda mermi düşmüyordu ama ateş ediyordu maktık bu loldede aphelios ile çakramı kilitlemeyi düşünüyorum veri değişmeyecek birşey olmayacak önceden cheat engine açık diye atıyodu şimdi undetected cheat engine buldum fakat bu seferde veri aramada atıyor

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
dostum kısaca anlatayım mesela pbg lite'de 50 mermi aratıyordum sonra 49 48 o mermiyi buluyordum veriyi değiştiremesemde kitliyebiliyordum ne kadar sıksamda mermi düşmüyordu ama ateş ediyordu maktık bu loldede aphelios ile çakramı kilitlemeyi düşünüyorum veri değişmeyecek birşey olmayacak önceden cheat engine açık diye atıyodu şimdi undetected cheat engine buldum fakat bu seferde veri aramada atıyor
Cheat engineyi farklı bi uygulamada değiştirmeyi deneyebilirsin bu şekilde programda bir hata var mı onu kontrol edebilirsin, ki ayrıca çakrayı kilitlemek istesen bile buda serverde tutulacaktır diye düşünüyorum. Bu ritonun bir önlemi olabilir, çünkü verileri okuyan programları tespit edebiliyorlar.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Bende sikayetciyim bu durumdan bro bana ozelden cozumunu bulursan atabilirmisin

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Dostum çünkü oyun cheat engineyi engelliyor. Güncel ud cheat engine bulman lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...